Annonce
Sport

Alexander Kamp skifter til Trek og får kontrakt i to år

Geir Olsen/Ritzau Scanpix
Cykelrytteren Alexander Kamp kører i de kommende to sæsoner for Trek-Segafredo.

Cykelrytteren Alexander Kamp skifter til Trek-Segafredo, skriver World Tour-holdet i en pressemeddelelse.

25-årige Kamp kører i øjeblikket for det danske hold Riwal Readynez, og han er med i etapeløbet PostNord Danmark Rundt, der onsdag begynder i Silkeborg.

På Trek-Segafredo bliver han holdkammerat med blandt andre landsmændene Niklas Eg og Mads Pedersen, mens Kim Andersen er sportsdirektør på holdet.

- Jeg er glad for at blive en del af et af de største hold i verden. Jeg kender Mads Pedersen ret godt, og han har fortalt mig, at holdet er rigtig godt organiseret.

Kamp håber at kunne gøre sig gældende i store dele af cykelkalenderen som Trek-rytter.

- Trek-Segafredo har både en stærk klassiker- og Grand Tour-trup, og jeg håber at være i stand til at passe ind i dem begge, siger han.

Holdchefen Luca Guercilena fortæller, at Trek-holdet har fulgt Alexander Kamp i et godt stykke tid.

- Han er en stærk, hurtig og meget alsidig rytter, og i år har han taget et markant skridt ved at vinde en etape i Yorkshire.

- Han har absolut fortjent en chance for at bevise sit værd på World Touren, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen, siger Guercilena i pressemeddelelsen.

Ud over årets fornemme etapesejr i Yorkshire og flere andre flotte resultater, kan Kamp også prale af at have kørt et år i rødt og hvidt, efter han i 2016 blev dansk mester på landevej.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce