Annonce
Kolding

Alfa Laval vil vise piger vejen til en karriere inden for teknologi

Alfa Laval inviterer til girls' day in science op til 120 piger fra blandt andet Kolding indenfor og viser dem, hvordan de kan få en karriere inden for teknologi. Foto: PR

Kolding: Alfa Laval er en af de mange virksomheder, der gerne vil lokke endnu flere kvindelige medarbejdere til. Derfor har industrikoncernen i år valgt at styrke sit samarbejde med Naturvidenskabernes Hus om kampagnedagen girls’ day in science.

Virksomhedens fire danske afdelinger slår onsdag den 6. oktober dørene op for op til 120 piger fra grundskolen og gymnasiet i henholdsvis Aalborg, Kolding, Søborg og Nakskov.

Her kan pigerne blandt andet møde nogle af de kvindelige medarbejdere hos Alfa Laval og prøve kræfter med projektledelse og produktdesign.

Annonce

- Det er vigtigt at have en mangfoldig arbejdsstyrke, ganske enkelt fordi det øger vores kreativitet og konkurrenceevne, samt bidrager til et bedre arbejdsmiljø. Diversitet er essentielt for, at vi som virksomhed når vores mål. Når der er få kvinder, som vælger naturvidenskabelige og teknologiske uddannelser, bliver vi afskåret fra en væsentlig talentmasse - og det er rigtig ærgerligt. Som virksomhed påtager vi os derfor hellere end gerne vores ansvar for, at piger får vakt interesse for teknologiske fag allerede i grundskolen og gymnasiet, siger customer experience focus manager hos Alfa Laval, Charlotte Staun Christensson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce