Annonce
Esbjerg

Alice fik Tjæreborg Idrætspris

Bestyrelsesmedlem i Tjæreborg Idrætsforening, Alice Christensen, fik lørdag aften overrakt Tjæreborg Idrætspris 2019. Privatfoto
Alice Christensen, kasserer for TIF, modtog lørdag aften Tjæreborg Idrætspris 2019 for sin store indsats for foreningslivet i Tjæreborg.
Annonce

Esbjerg: Bestyrelsesmedlem i Tjæreborg Idrætsforening (TIF) gennem 21 år, Alice Christensen, fik sig lidt af en overraskelse, da hun lørdag aften i forbindelse med arrangementet "Tjæreborg spiser sammen - hver for sig" fik overrakt Tjæreborg Idrætspris 2019 af TIF-formand Flemming Nielsen, der selv har været med i bestyrelsen i næsten 50 år, heraf formand i 23 år.

Alice Christensen får prisen for sit utrættelige arbejde og ekstraordinære indsats for foreningslivet i Tjæreborg.

- Med min baggrund ved jeg, hvad det betyder at have en kompetent kasserer med orden i tingene. Jeg tror, alle frivillige ledere kan skrive under på, at netop kassererjobbet i en forening er uhyre vigtigt. Og så er det jo ikke uvæsentligt, at arbejdet udføres med godt humør og i en positiv ånd, lød de fine ord fra TIF-formanden ved overrækkelsen.

Idrætsprisen har været uddelt årligt siden 1999, og det sker som regel ved gymnastikopvisningen, sportsfesten eller en lignende lejlighed. 1999 var som nævnt også året, hvor Alice Christensen blev indvalgt i Tjæreborg Idrætsforenings bestyrelse. I 2001 blev hun sekretær, og året efter overtog hun kassererposten, som hun har bestredet lige siden med orden, flid og omhu. Som kasserer har Alice Christensen en stor andel i, at TIF har gode, fysiske rammer.

Alice Christensen forestår al kontakt til kommunen samt hovedorganisationer. Hun er medlem af bestyrelsen for Grøn Fritid og TIFs kunstgræsudvalg, som sidste år anlagde kunstgræsbanen sammen med Esbjerg Kommune.


Med min baggrund ved jeg, hvad det betyder at have en kompetent kasserer med orden i tingene. Og så er det jo ikke uvæsentligt, at arbejdet udføres med godt humør og i en positiv ånd

Flemming Nielsen, formand for TIF


Alice Christensen er desuden med i en arbejdsgruppe, som søger fonds- og puljemidler til etablering af spillerbokse, tribune, stadion-ur og grillplads ved den kommende kampbane ved TIF's klubhus på Brovej 12.

Det er i øvrigt ikke første gang, den meget vellidte Alice Christensen hædres for sin fine indsats. I 2005 modtog hun Erik Nielsens vandrepokal, og i 2014 fik hun DBU Jyllands sølvnål.

Det er et dommerpanel bestående af Hans Godske, formand for Tjæreborg Gymnastikforening, Flemming Storgaard, formand for Sneum-Tjæreborg Lokalråd, Kurt Aakjær, formand for Tjæreborg Borgerforening og Flemming Nielsen, formand for Tjæreborg Idrætsforening, der har besluttet, at Alice Christensen skulle have Tjæreborg Idrætspris 2019.

Der var fire indstillede kandidater til Idrætsprisen 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce