Annonce
Varde

Alle børn er sendt hjem fra vuggestue i Varde: Åbner på mandag, hvis ingen har covid-19

I nummer 9 ligger Vuggestuen Isbjergparken og i nummer 11 ligger Børnehuset Lysningen. Det er kun i vuggestuen, at alle børnene er sendt hjem for at blive testet. Foto: Benny Baagø
Alle børn fra Vuggestuen Isbjergparken skal testes for corona, fordi en medarbejder i institutionen har covid-19. Det samme gælder for børnene hos en dagplejer samt i enkelte børnegrupper i børnehaverne.

Varde: En medarbejder i Vuggestuen Isbjergparken har fået konstateret covid-19. Det fortæller dagtilbudschef Anette Brodde I Varde Kommune:

- Det er jo en forholdsvis lille institution, og de har haft personalemøde og været sammen, så derfor har vi valgt at sende alle børnene hjem. Vi håber, vi kan starte op igen mandag, siger hun.

Anette Brodde fortæller, at de cirka 30 børn i vuggestuen skal testes to gange, men de må møde ind i institutionen igen, når de har én negativ test. På skolerne bliver det som regel krævet, at børnene skal fremvise to negative test for at møde i skole igen.

Annonce

Mange små udbrud

Det er ikke kun i vuggestuen, hvor en ansat eller en forælder er blevet smittet med covid-19. Det er også sket hos en dagplejer og i nogle af børnehaverne. Det er dog ikke blevet vurderet nødvendigt at sende alle børn hjem i en børnehave. Det er kun enkelte grupper af børn, der er blevet hjemsendt for at blive testet.

JydskeVestkysten er også blevet tippet om flere skoler, hvor enkelte grupper af elever bliver testet for corona, men ifølge avisens oplysninger er det kun på 10iCampus, at alle elever er hjemsendt, og kun på Ølgod Skole og Brorsonskolen, hvor der har været hjemsendelse af hele klasser.


Vi håber, vi kan starte op igen mandag.

Dagtilbudschef Anette Brodde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Se højdepunkterne og genlæs livebloggen:  Sådan spillede SønderjyskE sig op på førstepladsen

Annonce