Annonce
Vejen

Alle børn og unge skal have en god start på livet

De to Venstre-byrådsmedlemmer, Claus Kulmbach, til venstre, og Morten Thorøe. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Vejen Kommune har en helhedsplan for dagtilbudsområdet og en helhedsplan for skoleområdet.

Disse planer skal vi nu hen over efteråret og vinteren have smeltet sammen til én sammenhængsplan for 0-18 års-området med udgangspunkt i både dagtilbud og skoler og med tæt sammenhæng til alle øvrige afdelinger og udvalg, landistriktsudvalg og tværgående politiske mål. Det gøres i et såkaldt §17 stk 4 udvalg, hvor byrådet i en kortere periode sætter fokus på lige netop børn mellem 0 og 18 år.

Det er vigtigt, at alle kommunes forskellige afdelinger er med, så vi kan indtænke kommuneplan, bosætning, infrastruktur og bygningsmasse, arbejdsmarked, handicap samt sundhed og sammenhæng. Alt sammen med det mål at forfølge de politiske målsætninger om øget uddannelsesparathed og trivsel samt om fleksible og motiverende læringsmiljøer der fremmer læring for alle børn og unge.


Det er vigtigt, at alle kommunes forskellige afdelinger er med, så vi kan indtænke kommuneplan, bosætning, infrastruktur og bygningsmasse, arbejdsmarked, handicap samt sundhed og sammenhæng.

Fra indlægget


I Vejen Kommune er vi godt på vej med vores arbejde med børn og unge. Nu vender vi alle sten i forhold til faglighed, kompetencer, struktur, ledelse, forbundethed, visitation, kapacitet, åbningstid med mere. For at sikre, at alle børn og unge i vores kommune får en god start på livet med muligheder for at forfølge de mål og drømme, som et hvert ungt menneske har.

Det bliver en spændende proces, hvor rigtig mange involveres. Vi ser frem til en spændende proces og et godt resultatet, som vil løfte Vejen Kommunes indsats for børn og unge til et nyt niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce