Annonce
Esbjerg

Alle daginstitutionsbørn og 0.-klasser samles til juleworkshop på Esbjerg Kunstmuseum

På Esbjerg Kunstmuseum er alle daginstitutionsbørn og elever fra 0. klasse i disse dage inviteret til den årlige juleworkshop, hvor man blandt andet laver egne "huske-æsker" med inspiration fra særudstillingen Wunderkammer 2 - mirabilia. Foto: Esbjerg Kunstmusem
Annonce

Esbjerg: Frem til og med onsdag den 18. december får alle daginstitutionsbørn og børnene fra 0.-klasserne mulighed for at deltage i Esbjerg Kunstmuseums efterhånden traditionsrige juleworkshop. Denne gang får børnene lejlighed til at kigge nærmere på særudstillingen Wunderkammer 2 - mirabilia, der er lavet i samarbejde med den amerikanske kunstner Mark Dion, der blandt andet er ting-finder med et skarpt blik.

Sammen med museets pædagogiske medarbejder skal børnene blandt andet møde en basilisk og en tyvagtig krage. De skal kigge i kunstnerens kæmpe arkiv af æsker, hvor indholdet for eksempel kan vække juleminder, og de skal ind i udstillingens mørke-museum fyldt med flyvende selvlysende væsner, lige fra ugler og drager til bomber og en juleengel. Undervejs får de helt sikkert et mylder af ideer, som efterfølgende bruges i værkstedet. Her skal deltagerne lave deres egne huske-æsker til at gemme minderne fra udstillingen – eller måske en julehemmelighed i.

Workshoppen, der varer en god times tid, er en del af indsatsen "Kunst for Livet", som er støttet af Lauritzen Fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce