Annoncørbetalt indhold

Alle de gode fordele ved whiteboards

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har brug for bedre overblik i hverdagen, så kan whiteboards være løsningen for dig. I hverdagens travlhed kan vi glemme de små ting, såsom aftaler, købe bestemte ting eller ringe tilbage til et bestemt nummer. De små ting kan hobe sig op, men det betyder ikke, at vi bliver bedre til at huske dem. Derfor kan det hjælpe i hverdagen, at have en nem og overskuelig måde at planlægge sin tid på.


Annonce

Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af et whiteboard, som er en hvis magnetisk overflade, som du kan skrive på og tørre ren igen. Faktisk fungerer de ligesom en god gammeldags kridttavle, dog med flere smarte muligheder, som kan gøre hverdagen lidt mere overskuelig.


Mange fordele ved whiteboard

Den største fordel ved et whiteboard er de uendelig muligheder, som du har ved hånden. Et whiteboard tillader dig nemlig at tegne og skrive på tavlen, som derefter nemt og problemfrit kan vaskes ren igen. Du kan få tuscher i mange forskellige farver, som kan gøre det sjovere at uddele praktiske gøremål og andet. Et whiteboard er også magnetisk, så du dermed kan hænge vigtige noter, sedler eller regninger op på tavlen for yderligere påmindelse.


En mere lavpraktisk fordel er også, at du slipper for en masse støv i hjemmet. Gammeldags kridttavler producerer en masse støv, når kridtet anvendes på tavlen. Men med et whiteboard er der ingen støv, så det er en god løsning for allergikere. De smarte tuscher, som hører til et whiteboard, er også mere behagelige at holde i hånden end kridt, hvilket gør det nemmere at skrive og anvende tavlen.


Et whiteboard kan også anvendes som skærm ved hjælp af en projektor. Dermed kan du bruge tavlen til at se film derhjemme, øve præsentationer fra dit powerpoint eller vise billederne fra din sidste ferie på en storskærm. Den giver dig sjove muligheder i hjemmet, udover at kunne anvendes som tavle og magnettavle. Derudover sparer du også på mængden af papir, da du slipper for uendeligt mange små to-do sedler, da du i stedet nemt kan skrive dem op på tavlen og få dem gjort.


Der er derfor mange smarte grunde til at købe en tavle. De kan fås i mange forskellige størrelser og i forskelligt materiale. Du vil uden tvivl kunne finde en tavle, som passer til dine størrelses behov samt den farve, som vil passe ind i dit hjem. Det er nemt at rense tavlen: Du skal blot anvende en klud med lidt lunkent vand.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.