Annonce
Debat

Alle indvandrere burde gøre som Manuela

Annonce

Den 3. august var der en virkelig god artikel i JydskeVestkysten om Manuela Stoleru, 45 år, som var kommet til Danmark for ca. syv år siden fra Rumænien. Hvis alle nydanskere, flygtninge og migranter havde den vilje til at uddanne og integrere sig, lære sproget og indordne sig både for deres egen og samfundets skyld, ville det jo være en fornøjelse at modtage de fremmede.

For som Manuela siger, "venner fra Rumænien spørger, hvorfor jeg skriver på dansk på Facebook", og så svarer hun, "jeg er i Danmark, jeg taler dansk og jeg spiser dansk mad. For det er sådan man gør".

Se, hende kunne muslimerne lære en masse af, men det er kun et lillebitte mindretal, som når hende til overkanten af skosålerne. Jeg kender kun én, nemlig Naser Khader. Sådan en som Özlem Cekic er bare en ulv i fåreklæder, som foregiver at være dansk.

Men det fatter flertallet af muslimerne ikke en brik af. De er blevet så hjernevasket helt fra lille af, af lokale imamer, råben fra minareterne ca. fem gange om dagen og diktatoriske præstestyrer, at de ikke kan tænke en selvstændig tanke. Det er som at tale til en lysmast. Effekten er den samme.

Disse diktatoriske, muslimske stater breder sig desværre i Afrika og Mellemøsten, og Tyrkiet er ved at kunne være med i denne klub med Erdogan i spidsen. Og Tyrkiet er medlem af NATO, uha uha. Det er godt, de ikke kom med i EU. Denne diskussion kommer forhåbentlig aldrig på tale igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce