Annonce
Regionalt

Alle kan søge penge: TrygFonden vil forbedre børn og unges trivsel i Region Syddanmark

Alle, der har en god idé til et tryghedsskabende projekt i Region Syddanmark, kan søge om midler hos TrygFondens regionale råd. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Alle, der arbejder med at udvikle eksisterende projekter eller ønsker at igangsætte nye initiativer, som støtter op om børn og unges trivsel, kan nu søge midler hos TrygFondens regionale råd.
Annonce

To gange om året uddeler TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark donationer til både små og store projekter, der kan skabe mere tryghed i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn og øerne.

TryghedsGruppens 260.000 medlemmer i regionen har netop stemt om årets fokusområde, og et stort flertal har besluttet, at børn og unges trivsel skal prioriteres. Rådet sætter derfor særligt fokus på børn og unges trivsel i Syd- og Sønderjylland og på Fyn i år. Det skriver TrygFonden i en pressemeddelelse.

- I TrygFondens regionale råd arbejder vi for at skabe mere tryghed i vores region. Det gælder på flere områder og omfatter både projekter, der kan forebygge ulykker, forbedre sundheden og fremme trivslen. Nu har vi bedt vores mange medlemmer om at hjælpe os med at udvælge, hvad vi skal sætte særligt fokus på i det kommende år, og her var der ingen tvivl: Vi skal gøre en ekstra indsats for, at Syddanmarks børn og unge trives, fortæller Lisbeth Oxholm Andersen, formand for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark.

- Vi er i rådet ikke overraskede over udfaldet af afstemningen. Det er et uhyre vigtigt emne og en god investering i fremtiden både for det enkelte barn og for samfundet. Vi oplever heldigvis allerede mange engagerede frivillige, foreninger og organisationer, der hver dag yder en indsats for at få alle til at blive en del af et positivt fællesskab, til at få sunde vaner, til at tro på eget værd og til at kunne tage vare på egen og andres trivsel. Vi håber, at flere både i Syd- og Sønderjylland og på Fyn og øerne vil have lyst til at engagere sig i indsatsen – enten ved at udvikle eksisterende tilbud eller ved at igangsætte helt nye ideer og projekter. Alt sammen til gavn og glæde for vores børn og unge, siger Lisbeth Oxholm Andersen.

Alle, der har en god idé til et tryghedsskabende projekt i Region Syddanmark, kan søge om midler hos TrygFondens regionale råd. Ansøgningen skal være TrygFonden i hænde senest mandag den 1. marts 2021 kl. 12.00.

TrygFondens regionale råd

i 2020 uddelte TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark godt 13 millioner kroner til store og små tryghedsskabende projekter i regionen.

Rådet for Region Syddanmark består af formand Lisbeth Oxholm Andersen, Tønder, næstformand Mikkel Linnet, Haderslev, Gert Christiansen, Tønder, Helle Taulberg, Aabenraa, Henrik Bruhn, Vejle, Jens Iwer Petersen, Sønderborg, Peter Gæmelke, Vejen, og Torben Jensen, Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce