Annonce
Debat

Alle skal behandles ordentligt

Annonce

Højrefløjens nedprioritering af velfærden, har øget uligheden, og har senest vist sit grimme ansigt, med de katastrofale uværdige forhold der sker på nogle af vores plejehjem, som er en konsekvens af ansættelses efterslæbet, der har efterladt personalet udfordret på deres faglighed, på grund af arbejdspresset. Udover de dårlige plejeforhold, har den voksende ulighed også resulteret i, at nogen har økonomisk mulighed for en tidlig pensionsalder, på første klasse, mens andre må arbejde til de er totalt nedslidte.

I respekt for de nedslidte må det være muligt, at der kan samles et flertal for lovforslaget om, at disse udsatte grupper tilbydes ressourcer, og sociale rettigheder til en værdig tilbagetrækning, specielt når det ikke er en økonomisk tung opgave, fordi mange i forvejen modtager overførselsindkomst. Anstændigvis må vores samfund kunne tilbyde de nedslidte, og plejekrævende, at være en del af vores velfærdssamfund.

Heldigvis er der ændret kurs, fra højrefløjens prioritering af skattelettelser, på bekostning af velfærden. Jeg er sikker på, vi med denne ændrede kurs, er på vej til igen, at kunne måle vores velfærdssamfund på, hvordan vi behandler vores svage medborgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt

Smitten daler i de fleste kommuner: Kolding tager et spring i den forkerte retning

EfB

Kommentar: Nyttige øretæver til EfB

Annonce