Annonce
Vejen

Betaler 150.000 kr. for at få alle medarbejdere testet: Ingen nye corona-tilfælde på lampefabrik

Fabriksleder hos Louis Poulsen i Vejen, Thorbjørn Høyer, er meget tilfreds med, at alle testede er uden corona. Foto: Brian Lindholt
Annonce

VEJEN: Alle klarede frisag, da lampefabrikken Louis Poulsen i Vejen torsdag fik corona-testet samtlige medarbejde - på nær hjemsendte kontormedarbejdere - i alt 179.

- Ingen havde symptomer, så det var som forventet, men det er selvfølgelig meget tilfredsstillende, understreger fabriksleder Thorbjørn Høyer.


Ingen havde symptomer, så det var som forventet, men det er selvfølgelig meget tilfredsstillende.

Thorbjørn Høyer


Aktionen blev sat i værk, da en medarbejder var blevet testet positiv med den lidt mere smittende engelske covid-virus. Et privatfirma mødte op på fabrikken og gennemførte testen i løbet af få timer.

- Og tre, fire timer senere havde vi resultatet. Det er den hurtige service, og at det kan ske hos os, som vi har valgt at investere i, og det er ikke billigt. Det koster os omkring 150.000 kroner.

- Vi fortsætter selvfølgelig med at holde afstand og spritte af som hidtil for at gøre vores til at stoppe eventuelle smittekæder. Vi lever op til alle forholdsregler fra myndighederne, siger Thorbjørn Høyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce