Annonce
Esbjerg

Aller-koncernens store kvindeløb kommer igen i år til Esbjerg

Esbjerg: Aller-koncernen har besluttet, at deres "Aller Kvindeløbet" igen skal tilbydes i Esbjerg. Dermed er det gennem 20 år kendte "Femina Kvindeløb" blevet bredt ud til hele "Aller Medias store kvindeunivers". Løbet afvikles den 6. maj.

I en pressemeddelelse fra Aller-koncernen hedder det: "Bag navneskiftet og det nye brand ligger en klar ambition om at udbrede glæden og samlingskraften ved samværet omkring løbet eller gåturen til en endnu større målgruppe, der vil samle flere aldersgrupper og segmenter. Derfor er det de stærke Aller-brands "Søndag", "IN", "ELLE", "Vi Unge" og "Femina", som i år står bag det store kvindeløb i fællesskab."

Ved eventen vil der være noget for enhver, om man er der for hyggen, samværet og de lækre produkter eller har købt de nyeste løbesko og jagter en god tid på en af de mange flotte ruter. ”Aller Kvindeløbet” indtager Haderslev, København, Næstved, Herning og Viborg.

Der tilbydes ruter på tre og fem kilometer for gående og fem og ti kilometer for løbende. Der kan opnås rabat ved at tilmelde sig løbet senest den 31. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding For abonnenter

Allan pumpede vand hele natten: Haven forvandlet til en svømmepøl

Annonce