Annonce
Esbjerg

Aller-koncernens store kvindeløb kommer igen i år til Esbjerg

Annonce

Esbjerg: Aller-koncernen har besluttet, at deres "Aller Kvindeløbet" igen skal tilbydes i Esbjerg. Dermed er det gennem 20 år kendte "Femina Kvindeløb" blevet bredt ud til hele "Aller Medias store kvindeunivers". Løbet afvikles den 6. maj.

I en pressemeddelelse fra Aller-koncernen hedder det: "Bag navneskiftet og det nye brand ligger en klar ambition om at udbrede glæden og samlingskraften ved samværet omkring løbet eller gåturen til en endnu større målgruppe, der vil samle flere aldersgrupper og segmenter. Derfor er det de stærke Aller-brands "Søndag", "IN", "ELLE", "Vi Unge" og "Femina", som i år står bag det store kvindeløb i fællesskab."

Ved eventen vil der være noget for enhver, om man er der for hyggen, samværet og de lækre produkter eller har købt de nyeste løbesko og jagter en god tid på en af de mange flotte ruter. ”Aller Kvindeløbet” indtager Haderslev, København, Næstved, Herning og Viborg.

Der tilbydes ruter på tre og fem kilometer for gående og fem og ti kilometer for løbende. Der kan opnås rabat ved at tilmelde sig løbet senest den 31. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce