Annonce
Esbjerg

Alletiders Vikar er på fremmarch

Alletiders Vikar er blendt de virksomheder i Spar Nords analyse, som har oplevet fremgang. Det skyldes personerne fra venstre: Morten Ruth, Marlene Slebsager, Bettina Goth Häggqvist og Jeanette Lorenzo Aa.

Som vikarbureau oplever Alletiders Vikar øget efterspørgsel på arbejdskraft og fremgang for såvel firmaet selv som erhvervslivet generelt.

ESBJERG: Bettina Goth Häggqvist og Morten Ruth har gjort det ganske godt.

Makkerparret, som er vokset op på den samme villavej i Hjerting, etablerede for få år siden en fælles business, og siden er det kun gået fremad.

Deres firma "Alletiders Vikar" er et eksempel på den generelle fremgang, som erhvervslivet i Esbjerg Kommune oplever, og som en analyse fra Spar Nord Esbjerg netop har dokumenteret.

Flere end tre ud af fire virksomheder i Esbjerg Kommune oplever fremgang, og Allertiders Vikar, er med finansiering og opstartshjælp fra netop Spar Nord, ingen undtagelse. I firmaets første to regnskabsårs er omsætningen næsten fordoblet, ligesom forretningens mandskabsmæssige volumen er vokset betydeligt, så firmaet i dag i gennemsnitligt har op imod 80 vikarer i arbejde hver eneste dag.

Som aktør i rekrutteringsbranchen er Alletiders Vikar fremme i frontlinjen, når det kommer til erhvervsklimaet og retningen mod lysere tider.

- Vi oplever stigende efterspørgsel på arbejdskraft, og mange ser i højere grad en fordel i at lægge opgaven ud til os. Vores styrke er, at vi er tæt på vores medarbejdere, så vi i højere grad kan matche virksomhederne med de rigtige folk. Har vi ikke den rette medarbejder, så er vi ærlige omkring det, og bruger i stedet tiden på at finde vedkommende, forklarer Morten Ruth.

Alletider Vikar har blandt andet vikarer til job som anlægsgartner, bogholder, køkkenassistent, kontorassistent, murer, produktionsmedarbejder, salgs-og marketingmedarbejder og tømrer.

Foruden Morten Ruth og Bettina Goth Häggqvist har Allaetiders Vikar to fastansatte.

Dækning

Alletiders Vikar dækker Ribe, Rødding, Vejen, Brørup, Billund, Grindsted, Sønder Omme, Ølgod, Skjern, Tarm, Hvide Sande, Nørre Nebel, Varde, Esbjerg, Bramming - og alle byer inden for området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce