Annonce
Sønderborg

Als Revyen aflyses i 2020

Als Revyen bliver ikke til noget i år, men næste år er revyholdet klar på scenen igen. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Augustenborg: Oprindelig skulle Als Revyen 2020 have spillet for fulde huse i marts. Så kom coronapandemien, og revyen blev udsat til dagene fra den 10. til 13. september. Men nu er revyen helt aflyst i år, og i stedet går revyholdet den 1. oktober i gang med at tilrettelægge Als Revyen 2021.

Der er flere ting, der gør afviklingen af revyen umulig, oplyser revyens bagmand Peter Buhl.

- De nye retningslinjer, der er udmeldt af myndighederne for at hindre spredning af coronasmitte, betyder for os, at plads og afstandskrav for publikum, der formentlig også vil gælde i september, begrænser os til at reducere billetsalget til under halvdelen. Altså til maksimum 500 for alle fire forestillinger. De foreskriver også, at vi skal arbejde med et afstandskrav på to meter mellem skuespillerne, og det virker nærmest umuligt og ikke særlig 'revysk', siger Peter Buhl.

Revyen gennemføres i 2021.

- Opførelse af revyen i september vil også kræve mange ressourcer til ændringer i programmet og til opførelsen, fordi ikke alle numre holder oven på den lange pause og coronakrisen. Ved helt at aflyse revyen får vi mulighed for at søge dækning af vores underskud ved en af statens hjælpepakker, fastslår Peter Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce