Annonce
Sønderborg

Alsie Express får pris for bedste indenrigsflyselskab

Den nyudnævnte administrerende direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch, og den tidligere og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, kunne sammen modtage prisen for bedste indenrigsflyselskab ved Danish Travel Awards 2019 i København onsdag aften. Pressefoto
Den nytiltrådte direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch, og flyselskabets tidligere direktør og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, modtog sammen prisen for bedste indenrigsflyselskab ved Danish Travel Awards.
Annonce

Sønderborg: I forbindelse med Danish Travel Awards 2019 onsdag aften i København var der pris og hæder til Sønderborgs flyselskab Alsie Express. 400 branchefolk var samlet i Cirkusbygningen i København til den årlige prisuddeling i rejse- og luftfartsbranchen.

Her er de fem af kategorierne relateret til luftfarten. Der var priser til bedste danske lufthavn og inden for flyselskaberne bedste charterflyselskab, bedste europæiske ruteflyselskab, bedste interkontinentale ruteflyselskab samt bedste indenrigsflyselskab.

Analyseinstituttet Epinions Danmarks panel, med over 2600 personer fordelt over hele landet, står bag afstemningen, hvor der primært bliver lagt vægt på kvaliteten af produktet. Alsie Express var nomineret sammen med DAT (Danish Air Transport) og SAS.

Annonce

Alsie bedst

I kategori bedste indenrigsflyselskab tog Alsie Express sig af førsteprisen på grund af selskabets gode service på indenrigsruten mellem Sønderborg og København. Netop den gode service er noget den nyudnævnte administrerende direktør, Dennis Rybasch, og den afgående og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, sammen har arbejdet målrettet med. De kunne da derfor også sammen modtage prisen.

- At have så dedikeret et team i ryggen, er et privilegie. En så fin anerkendelse forpligter os til fortsat at have fokus på det personlige præg i arbejdet med vores kvalitet og service, siger adm. direktør Dennis Rybasch.

- Vi oplever god respons fra glade kunder og har desuden en stor præcision i afgange, som værdsættes. Vi vil stadig leve op til de kvalitetskrav med fokus på at opdyrke nye markeder, sagde Lone M. Koch, da flyselskabets regnskab forleden blev offentliggjort.

Alsie Express A/S, der er hjemmehørende i Sønderborg Lufthavn, har 20 ansatte og to fly at mærket ATR 72-500. Selskabet havde sin første flyvning til København 17. juni 2013.

De seneste regnskab viste et fald i overskuddet før skat fra 824.000 kroner i 2017/2018 til 501.000 kroner i regnskabsåret 2018/2019. Til gengæld steg passagerantallet med godt 8000 til ca. 68.300.

Alsie Express har testet markedet for en række produkter for at fylde flyene op, men det har altså kostet noget på indtjeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce