Annonce
Sønderborg

Alsie Express får pris for bedste indenrigsflyselskab

Den nyudnævnte administrerende direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch, og den tidligere og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, kunne sammen modtage prisen for bedste indenrigsflyselskab ved Danish Travel Awards 2019 i København onsdag aften. Pressefoto
Den nytiltrådte direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch, og flyselskabets tidligere direktør og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, modtog sammen prisen for bedste indenrigsflyselskab ved Danish Travel Awards.

Sønderborg: I forbindelse med Danish Travel Awards 2019 onsdag aften i København var der pris og hæder til Sønderborgs flyselskab Alsie Express. 400 branchefolk var samlet i Cirkusbygningen i København til den årlige prisuddeling i rejse- og luftfartsbranchen.

Her er de fem af kategorierne relateret til luftfarten. Der var priser til bedste danske lufthavn og inden for flyselskaberne bedste charterflyselskab, bedste europæiske ruteflyselskab, bedste interkontinentale ruteflyselskab samt bedste indenrigsflyselskab.

Analyseinstituttet Epinions Danmarks panel, med over 2600 personer fordelt over hele landet, står bag afstemningen, hvor der primært bliver lagt vægt på kvaliteten af produktet. Alsie Express var nomineret sammen med DAT (Danish Air Transport) og SAS.

Annonce

Alsie bedst

I kategori bedste indenrigsflyselskab tog Alsie Express sig af førsteprisen på grund af selskabets gode service på indenrigsruten mellem Sønderborg og København. Netop den gode service er noget den nyudnævnte administrerende direktør, Dennis Rybasch, og den afgående og nu bestyrelsesformand, Lone Marie Koch, sammen har arbejdet målrettet med. De kunne da derfor også sammen modtage prisen.

- At have så dedikeret et team i ryggen, er et privilegie. En så fin anerkendelse forpligter os til fortsat at have fokus på det personlige præg i arbejdet med vores kvalitet og service, siger adm. direktør Dennis Rybasch.

- Vi oplever god respons fra glade kunder og har desuden en stor præcision i afgange, som værdsættes. Vi vil stadig leve op til de kvalitetskrav med fokus på at opdyrke nye markeder, sagde Lone M. Koch, da flyselskabets regnskab forleden blev offentliggjort.

Alsie Express A/S, der er hjemmehørende i Sønderborg Lufthavn, har 20 ansatte og to fly at mærket ATR 72-500. Selskabet havde sin første flyvning til København 17. juni 2013.

De seneste regnskab viste et fald i overskuddet før skat fra 824.000 kroner i 2017/2018 til 501.000 kroner i regnskabsåret 2018/2019. Til gengæld steg passagerantallet med godt 8000 til ca. 68.300.

Alsie Express har testet markedet for en række produkter for at fylde flyene op, men det har altså kostet noget på indtjeningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Annonce