Annonce
Sønderborg

Alsie Express forlænger flypausen

Alsie Express holder flyene på jorden til foreløbig 26. april. Pressefoto
Efter den seneste udmelding fra regeringen forlænger Alsie Express den midlertidige aflysning af flyvninger frem til foreløbig 26. april.
Annonce

Sønderborg: Fra 16. marts indstillede Alsie Express midlertidigt al flyvning frem til 13. april. Men med den seneste udmelding fra regeringen har flyselskabet med bare i Sønderborg Lufthavn valgt at forlænge den midlertidige indstilling af indenrigsflyvningen mellem Sønderborg og København til foreløbigt til og med 26. april 2020, ligesom alle planlagte charterafgange i den pågældende periode er annulleret. Det betyder også aflysninger af afgange til Rom, hvor mange havde booket plads på en ny forårsrute med Best Travel. Berørte passagerer vil blive kontaktet direkte af Alsie Express servicecenter, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Alsie Express forsøger at få personalet til at afvikle overtidstimer og fridage, men har nogle der står klar, hvis det pludselig skulle blive aktuelt at hente nogle danskere hjem fra steder i Europa.

Alsie Express har - ud over Københavnsruten - flere opgaver længere ude i fremtiden. Blandt andet ruteflyvninger til Bornholm og for Lübeck Air til Stuttgart og München fra omkring midt i juni, hvor man håber, at situationen er blevet bedre igen.

Annonce

Lufthavn lukket ned

Sønderborg Lufthavn valgte for nogle dage siden også at lukke helt ned og sende de 38 ansatte i den kommunalt drevne lufthavn hjem. Lufthavnen er gået i nødberedskab og kan modtage eller sende fly i luften inden for to timer, hvis nødvendigt.

- Jeg var også i branchen, da askeskyen var der i 2010 (stort vulkanudbrud i Island, der sendte askeskyer højt op i luften red.), men det her slår det i den grad. 80 procent af vores trafik har relation til erhvervslivet, så vi befinder os i lidt af et granatchock, sagde lufthavnschef Christian Berg til JydskeVestkysten i forbindelse med beslutningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce