Annonce
Sønderborg

Alsie Express letter mod Bornholm som planlagt

Fra 22. juni og frem til 22. august flyver Alsie Express mellem Sønderborg og Rønne på Bornholm. København-ruten er foreløbig indstillet til 16. august. Foto: Alsie Express
Alsie Express har nu besluttet at gennemføre de planlagte flyvninger mellem Sønderborg og Bornholm. Der indføres en række tiltag for at imødekomme sundhedsmyndighedernes krav omkring smitterisiko. København-ruten er indstillet til og med 16. august.
Annonce

Sønderborg: Coronakrisen er ikke helt forbi, men i takt med at samfundet nærmer sig mere normale tilstande, har Alsie Express besluttet at gennemføre sommerflyvningerne mellem Sønderborg og Rønne på Bornholm. Antallet af reserveringer er tilfredsstillende, oplyser det lokale flyselskab om flyvningerne, der er programsat tre gange i ugen i perioden fra 22. juni og frem til 22. august.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi alle i Alsie Express brændende ønsker os at komme på vingerne igen, siger adm. direktør Dennis Rybasch.

Der er også tænkt over trygheden på rejsen. De væsentligste tiltag er:

Flyene rengøres og desinficeres før og efter flyvning.

Der tages særlige forhold ved ombordstigning og ophold ombord.

Kabinepersonalet bærer handsker og ansigtsmasker og passagererne får udleveret ansigtsmasker til brug under rejsen.

Frisk luft ombord hentes ind udefra og udskiftes løbende.

Desværre betyder det også, at der ikke vil være den sædvanlige servering ombord.

- De nye forholdsregler er udarbejdet for at skabe den nødvendige tryghed under rejsen og skal beskytte både passagerer og personale mod utilsigtede kontaktsituationer. Jeg er sikker på at vores passagerer tager godt imod disse beskyttende forholdsregler, siger Dennis Rybasch.

Selvom flyvningerne til Bornholm gennemføres som planlagt, er ruten mellem Sønderborg og København fortsat midlertidigt indstillet. Nu frem til og med 16. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce