Annonce
Sønderborg

Alsik byder på alskens velvære fra øverste hylde

Det nye firstjernede storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye hotel i Sønderborg har Danmarks største spa & wellness med ikke mindre end 60 forskellige oplevelser fordelt på fire etager.

Sønderborg: I en lind strøm kommer mødre med barnevogne ind i receptionen hos Alsik Nordisk Spa & Wellness. Tirsdag er der nemlig Aqua Baby. Babysvømning først for de helt små fra 3-6 måneder og lidt senere de 6-12 måneder.

- Det er dejligt at se, at vores spa og wellness er først og fremmest for de lokale, fortæller spa-chef Gitte Hvidtfeldt, mens hun viser rundt i de fantastiske omgivelser.

Hotellets gæster har gratis adgang til Alsik spa pool områder indenfor spaens åbningstider og til Fitness 6 Gym studio 24 timer. Man kan som gæst udefra købe en spa dag samt behandlinger.

- Vi har 60 forskellige oplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og etager og er Danmarks største spa, forklarer Gitte Hvidtfeldt.

Ud over spa-behandlinger, spa, wellness og lounge områder tilbydes der holdtræning som, spinning, ryghold, Senior og Junior Fitness samt High Sky Yoga Mindfull på hotellets 16.-etage med udsigt over Sønderborg.

- Vi har i dag 130 medlemmer og vil gerne vokse. Men tænker hele tiden på, at det også skal være et rart sted at komme og træne og nyde spa faciliteterne i, uddyber Hvidtfeldt.

Ud over den store Alsik Spa pool er der, hot tub, loungeområde med pejs, udendørs infinity saltvandspool og terrasse med udsigt over Alssund. Der er også Kids Club for de 1-6 årige med børnepool, filmhjørne og hyggerum samt Teen Club for de 7-16 årige.

Annonce

Alsik

Alsik åbnede den 6. maj 2019 og er Sønderjyllands største hotel. Det bliver drevet af RIMC Hotels & Resorts Group med hovedsæde i Hamborg. Det byder på 190 værelser og suiter fordelt på 18. etager, der alle er indrettet med nordisk design.

På 16. etage er der en udsigtsetage, Point of View, hvorfra besøgende får en fantastisk udsigt ud over Sønderborg og Als i 64 meters højde. Alsik indeholder dertil flere udsøgte restauranter samt moderne møde- og konferencefaciliteter.

Med separat indgang og åbent for alle har Alsik også Danmarks største spa og wellness. Bag hotellet står Bitten & Mads Clausens Fond samt pensionsselskabet PFA. Alsik har kostet godt 700 millioner kroner at opføre og er tegnet af Henning Larsen Architects.

Nordiske badetraditioner

Det er selvfølgelig ikke gratis. Fitnessklubben koster 550 kroner om måneden ved et halvt års binding, mens et års medlemskab af Nordisk Spa-klubben løber op i 10.200 kroner. Dagsprisen for adgang til spa poolen er 295 kroner for voksne og 95 kroner for børn, mens en opgradering til Nordisk Spa koster 200 for voksne.

- Det må ikke være prisen, som afskrækker folk, forklarer spa-chefen, der har arbejdet i en lang årrække på Comwell- hoteller som spa-chef og har været med til at starte flere spaer blandt andet Hotel Bella Sky Spa og udviklet spa koncepter for Comwell.

Hun er blandt andet uddannet inden for Spa Management og Business hos Raison d étre, der også har været med til at udvikle Alsik Nordisk Spa og Wellness med inspiration af den nordiske natur, at lyset, vandet og skovene.

- Behandlingerne tager afsæt i de nordiske badetraditioner, der spænder fra det helt traditionelle til det banebrydende high tech og innovative.

Der bruges naturlige og økologiske produkter, der også kan købes i Spa Shoppen sammen med spa interiør. Den har åbent for alle både hotellets gæster og gæster udefra.

Forkælelse og luksus

Spa Caféen er udelukkende for gæsterne i spa og wellness og er 100 procent økologisk. Der serveres ikke alkohol i caféen.

- Det er et meget bevidst valg, vi har truffet af omsorg for gæsterne. Alkohol i blodet kombineret med vand og varme er ikke et sundt element. Vi har ikke hørt noget negativt. Tværtimod er det blevet taget meget positivt imod af gæsterne, siger spa-chefen.

1. etage rummer Nordisk Spa, og er en del af et Nordisk Spa medlemskab og koster 495 kroner for en Spa Dag. Her er en række forskellige spa oplevelser der tager afsæt i de Nordiske baderitualer og traditioner - Panorama sauna, bjergkrystal dampbad, isrum, dampbad med scrub bar fodmassage, sauna med lysterapi og meget andet.

På de to øverste etager er der alskens forkælelse og luksus, som kan tilkøbes fra gang til gang. Her kan man få massage, ansigtsbehandlinger, fod-, hoved- og hårkur, manicure, pedicure, shellac og meget mere, ligesom der er en te-lounge, Salt lounge med Himalaya-sten og udsigtsterrasser.

Alsik Spa & Fitness Club er åbent 7-22 fra mandag til fredag, lørdag 7-15 og søndag 15-19. Alsik Spa har åbent mandag til søndag fra 9-19. Hotellets gæster har adgang alle dage fra 7-22 og fitness hele døgnet.

Spa-chef Gitte Hvidtfeldt har arbejdet i en lang årrække på Comwell- hoteller. Foto: Timo Battefeld
Der er også loungeområde med pejs, udendørs infinity saltvandspool og meget mere. Foto: Timo Battefeld
Der er ikke mindre end 60 forskellige oplevelser fordelt på de fire etager. Foto: Timo Battefeld
Alsik åbnede den 6. maj 2019 og er Sønderjyllands største hotel med 18. etager. Foto: Timo Battefeld
Fitnessklubben koster 550 kroner om måneden ved et halvt års binding. Foto: Timo Battefeld
Behandlingerne tager afsæt i de nordiske badetraditioner. Foto: Timo Battefeld
Tirsdag formiddag er der babysvømning i den store spa-pool. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Det nye storhotel har også en stor wellnes og spa, der er åben for alle. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce