Annonce
Sønderborg

Alsik Hotel har fundet sin nye direktør

Claus Birk Thomsen er ansat som direktør for Hotel Alsik og tiltræder 1. august. Pressefoto
Medarbejderne på Steigenberger Alsik Hotel & Spa har fået ny chef. Det er en erfaren mand der indtager posten, i form af Claus Birk Larsen der har en lang og bred erfaring som leder i hotelbranchen.
Annonce

Sønderborg: Efter ansøgningsfrist i slutningen af 2019 har Alsik Hotel nu fået udpeget sin nye direktør. Det er tale om Claus Birk Larsen, der kommer fra stillinger i blandt andet Legoland, Himmerland Resort &Spa og andre markante hotelvirksomheder i Danmark.

Bitten & Mads Clausens Fond, som står bag Steigenberger Alsik Hotel & Spa, er meget tilfredse med valget af den nye direktør.

- Vi har tilladt os selv at bruge god tid på ansættelsesprocessen, fordi vi er opsatte på at matche den helt rigtige profil til denne stilling. Det er vigtigt for os at hotellet både får en stærk lokal forankring og et internationalt perspektiv. Vi er overbeviste om, at Claus Birk Larsen er den rigtige til at stå i spidsen for begge dele, siger Per Have, CEO i fonden.

Annonce

I gang 1. august

Når Claus Birk Larsen tiltræder stillingen den 1. august, overtager han efter John Ankjær, der har været fungerende direktør på hotellet siden september 2019. John Ankjær fortsætter i bestyrelsen for Alsik A/S.

Den nye direktør fortæller om sin motivation for at takke ja til direktørstillingen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa:

- Jeg glæder mig til at komme i gang og lære huset, medarbejderne og ikke mindst byen rigtigt at kende, og sammen med personalet arbejde målrettet på, at Steigenberger Alsik Hotel & Spa vil udvikle sig til en unik destination, både for lokale og for tilrejsende, i en helt fantastisk landsdel der rummer så mange muligheder. Dialogen med bestyrelsen har overbevist mig om, at vi har samme ambitioner om at skabe enestående hoteloplevelser, i nogle helt unikke rammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce