Annonce
Sønderborg

Alsik Hotel inviterer til julemarked i december

Pladsen foran Hotel Alsik omdannes i to weekender i december til et julemarked. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg: I december omdannes den store plads mellem Alsik Hotel og Multikulturhuset til et julemarked med fokus på kvalitet og sønderjyske produkter.

- Vi glæder os til at byde hele byen velkommen til vores første julemarked, og vi har allerede nu mærket en overvældende interesse for at deltage. Alsik Hotel skal ikke kun være for vores gæster. Vi vil gerne være hele byens hotel, og vi håber, at julemarkedet kan blive en hyggelig tradition for alle i byen. Samtidigt håber vi, at et stærkt julemarked med hele byens opbakning kan tiltrække udenbysgæster til fordel for os alle, fortæller hoteldirektør John Ankjær.

Julemarkedet finder sted fredag til søndag de to sidste weekender før jul, den 11.-13. og 18.-20. december.

Bitten og Mads Clausens Plads foran hotellet bliver fyldt med 14 træhytter, hvor forskellige aktører stiller op med alt fra design og smykker til lokale råvarer og lækkerier.

Julemarkedet byder også på to madtelte. Det ene er forbeholdt hotellets leverandører. Her kan man blandt andet møde Sønderborg Distillery og Klaus Hviid, der er fast leverandør af honning til både Alsik og Syttende.

I det andet telt byder Alsik på mad og julelækkerier. Derudover kan man også få stillet sulten i Bella Italias foodtruck, mens Visselulles Vinbar byder på et lækkert udvalg af vin.

Oplevelsesparken Universe sælger legetøj, ligesom der er ponyridning for børn langs havnefronten. Julemanden kommer naturligvis også forbi, og Sønderborg Garden underholder udvalgte dage.

Alsik har indgået samarbejde om afviklingen af arrangementet med CHPevent, der har stor erfaring med julemarkeder. Firmaet står bl.a. bag julemesserne på Bernstorff Slot og Rosenholm Slot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce