Annonce
Sønderborg

Alsisk gin modtager fornem international hæder

Sidste år vandt Destilleriet Als med Krestian Muusmann i spidsen Sønderborg Iværksætter Pris. Arkivfoto: Claus Rantzau Møller
Destilleriet Als i Hørup har vundet en sølvmedalje ved verdens største spirituskonkurrence med deres gin Kalas.

Hørup: Destilleriet Als har vundet en sølvmedalje ved verdens største og ældste spiritus konkurrence International Wine and Spirits Competition (IWSC) i London med deres gin Kalas.

- Det betyder rigtig meget for os med sådan en blåstempling af vores produkt, som vi jo i forvejen godt vidste kunne noget helt specielt. Vi har overgået mange store internationale veletablerede brands, og det betyder virkelig meget for os i vores forholdsvis beskedne destilleri her i Hørup. En sølvmedalje ved verdens mest anerkendte spiritus konkurrence er med til at gøre os attraktive for mange aktører på spiritus markedet, siger Krestian Muusmann fra Destilleriet Als.

IWSC holdes hvert år i London og er en svær konkurrence, hvor alle flasker både gennemgår kemisk analyse og blindsmages ad flere omgange. De bedste premieres med enten guld, sølv eller bronze.

Destilleriet Als modtog 90 point for deres gin Kalas, som altså giver dem en flot sølvmedalje i den internationale konkurrence.

Vi er ved at forberede os på en stigende efterspørgsel på vores produkter, og vi er selvfølgelig spændte på, hvad fremtiden byder.

Krestian Muusmann, Destilleriet Als

Stigende efterspørgsel

I august 2018 lancerede Destilleriet Als deres gin Kalas, hvor den på lige under 40 minutter solgte de første 200 flasker fra butikken på Holtvej 8 i Hørup. Siden da har destilleriet solgt flere flasker, end den turde håbe på.

Den har desuden vundet en iværksætterpris, lanceret otte nye produkter og aflagt regnskab for deres første leveår med en millionomsætning.

- Vi vil i den kommende tid afholde nogle aktiviteter hos vores forhandlere, så vi kan fejre det med hele Danmark. Vi håber at mange flere vil deltage i vores rejse og prøve vores gin Kalas, de vigtigste meninger kommer fra vores kunder, det er klart. Vi er ved at forberede os på en stigende efterspørgsel på vores produkter, og vi er selvfølgelig spændte på, hvad fremtiden byder. Vi fortsætter produktionen af gin og whisky, dog med et højere tempo og vi er snart klar med et nyt lokale, som kommer til at indeholde alle vores fadlagrede produkter, siger Krestian Muusmann.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Helt vildt travlt: Badehotel må afvise op mod 200 kunder om dagen

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Corona løsner grebet om særligt plagede kommuner - men kun to syd- og sønderjyske kommuner når under kritisk grænse

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

Kolding

Turisterne strømmer til Koldinghus: Sommeren har været bedre end før corona

Esbjerg For abonnenter

Charli havnede på skadestuen som 17-årig: - Jeg blev slået ned, fordi jeg er transperson

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sønderborg

Mariann arbejder med mursten som sin oldefar: - Uden teglværkerne var jeg nok blevet tysker

Sønderborg

Efter redningsaktion: Det er der sket med kattekillingen fra Flemmings bil

Kultur

Ghita Nørby efter omtalt interview: Jeg bliver ked af det

Nordtyskland

Total forvirring: Coronareglerne nord og syd for grænsen passer overhovedet ikke sammen

Aabenraa For abonnenter

Efter nedrivning af forfaldent hotel: Området er blevet meget mere værd

Haderslev

Facebook kogte: - Parkeringshus ved Meny? Det var da en tåbelig idé

Annonce