Annonce
Læserbrev

Alslev præstegård. Det er en ren katastrofe at renovere præstegården.

Annonce

Læserbrev: Når man går ind i politik, er det vel for at gøre det bedst mulige for alle borgerne i kommunen.

Som politiker har man et meget stort ansvar, og man skal mange gange tage stilling til ting, som har stor betydning for os borgere. Derfor skal man være meget ydmyg i det job og huske på, at det er mange, en forkert beslutning kan gå ud over.

Bag Alslev Præstegård har vi et menighedsråd, der har brugt mange kræfter på at finde den bedste løsning for præstegården. Og det er kort og godt, at bygge en ny præstegård. Hvis jeg var politiker, ville jeg stole på deres bedømmelse. Det er deres by og deres præstegård.

Alslev Præstegård har den dårligste ydermur, jeg har set i de godt 40 år, jeg har arbejdet med murværk. Murværket er revnet på kryds og tværs. Der er foretaget reparation på reparation i tidens løb, uden det har hjulpet. Soklen er også ret umulig at gøre noget ved.

Det er en ren katastrofe at renovere præstegården.

Og med hånden på hjertet, er det en renoveringsopgave, jeg aldrig ville sige ja til at udføre, da jeg var aktiv. Risikoen er simpelthen for stor.

Jeg ville have det rigtig dårligt som politiker, hvis jeg var med til at bestemme, at man skal forsøge at renovere igen. Bruge en masse penge uden nogen garanti for at der ikke kommer skimmelsvamp nok engang. Og når det ikke er ens egne penge, har man da et særligt stort ansvar.

Kære politikere. Der er kun en fornuftig løsning. Giv tilladelse til at bygge en ny præstegård.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce