Annonce
Kolding

Alt det praktiske: Det skal du vide før Kulturnatten

Mange tusinde går ud i Koldings gader i aften. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Her er nogle vigtige oplysninger før aftenens Kulturnat. Den vigtigste besked er, at vejret ser ud til at blive både tørt og lunt
Annonce

Kolding: Så er det i eftermiddag og i aften, at Kolding holder Kulturnat. Det er årets største folkefest indenfor postnummer 6000.

Og da det meste foregår under åben himmel, er vejrudsigten naturligvis en helt afgørende faktor. Igen i år ser det ud til, at vejret er med Kolding. Kulturnatten tyder på at blive både tør og lun med temperaturer på den gode side af 20 grader.

Kolding Kulturnat foregår mellem klokken 16 og 24. Enkelte steder er der allerede aktiviteter tidligere. Børnenes kulturfest i Nicolai Kultur begynder allerede om formiddagen kl. 09.

Den officielle åbning foregår kl. 16 ved borgmester Jørn Pedersen i Nicolai Kultur.

Disse gader er afspærret på grund af Kulturnatten: Kl. 08-02: Hyrdestræde og Låsbybanke P-plads, kl. 13-24: Jernbanegade, kl. 13-24: Slotsallé, kl. 13-02: Låsbygade ved ensretningen, kl. 13-02: Bredgade ved Borchs Gård samt kl. 13-02: Blæsbjerggade ved Skolegade.

Busserne kører som de plejer, bortset fra linje 3, der ikke stopper ved Banegården, men kører via Fredericiagade til busterminalen.

På kolding.dk/kultur kan du downloade programmet som pdf og finde yderligere info om Kolding Kulturnat 2019.

Alle opdateringer om Kulturnatten kan man finde på Kolding Kulturnats Facebookside. Her kan man blandt andet læse, at løbet "Latinermil" er aflyst på grund af manglende tilmeldinger.

Hvert år gæster ca. 60.000 besøgende i alle aldre og fra alle hjørner af byen, kommunen og verden Kolding Kulturnat. Kolding Kulturnat er arrangeret i et samarbejde mellem Kolding Kommune, City Kolding og lokale frivillige kræfter. Kulturinstitutioner, foreninger, aktører og restauratører m.fl. bidrager til det samlede program. Kolding Kulturnat har været afholdt hvert år i august siden 1996.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce