Annonce
forside

Alt for mange oplagte chancer blev brændt

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's kvinder løb ind i en gedigen øretæve i Faaborg.

- Vi spiller faktisk en fornuftig kamp, men vi havde ikke marginalerne med os og brændte alt for mange chancer. Da afslutningerne ikke lykkedes, blev selvtilliden ganske stille pumpet ud af spillerne, konstaterede KFUM's træner Mark Boulton efter nederlaget.

I første halvleg var der ellers ikke meget, der tydede på, at hjemmeholdet ville vinde en så sikker sejr. Den var præget af jævnbyrdigt spil, og de to hold fulgtes ad.

Efter pausen faldt KFUM's scoringsprocent imidlertid drastisk. Selv de såkaldte 100 procents chancer blev brændt, og i mange tilfælde vekslede Faaborg de mislykkede forsøg til hurtige kontrascoringer.

- Det skal også siges, at vi møder et Faaborg-hold, der virkelig toppræsterede, slog Mark Boulton fast.

Faaborg - Team Haderslev KFUM 28-17 (12-10)

Håndbold, 3. division, kvinder

KFUM's målscorere: Anne Mortensen 4, Solveig Sørensen 3, Eline Skau 3, Alberte Frilund 3, Katrine Skov 2, Lena Lorenzen 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce