Annonce
Kolding

Alt til gamerne: Ny butik i Kolding vil give dig en oplevelse

Ronnie Olesen (tv) og medejer Alexander Husum arbejder i øjeblikket på at sætte det nye Geekd-lokale i Kolding i stand. Privatfoto
Annonce

Kolding: Snart åbner en ny elektronikbutik i det nordlige Kolding under navnet Geekd.

Butikken, som blandt andet skræddersyr gamer-computere og sælger udstyr til spil og streaming har de seneste år haft adresse i Ølgod, men i øjeblikket er indehaver Ronnie Olesen i gang med at sætte et 750 kvadratmeter stort lokale på Mønten 2 nær Kolding Storcenter i stand. Midt i maj er planen, at de cirka 500 kvadratmeter bliver taget i brug som lager og kontor til webshoppen, mens Geekd lidt senere åbner en stor butik i resten af lejemålet.

- Det bliver en butik, hvor vi prøver at skabe en oplevelse, næsten som hvis man tager i en forlystelsespark, for så vil man lige pludselig køre efter det. Det skal være en oplevelse at være der, og så skal du have mulighed for også at købe noget. Så i stedet for en masse kasser med varer, så står der en masse tastaturer og andet med lys og bling bling, som man kan prøve, så man kan finde ud af, om det er det rigtige, forklarer han.

Geekd er ud over Ronnie Olesen ejet af iværksætteren Jacob Risgaard, som købte sig ind i virksomheden i tv-programmet Løvens Hule, og for nylig blev den populære youtuber Alexander Husum også en del af Geekd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce