Annonce
Aabenraa

Altanbrand: Kanonslag afvises som brandårsag

Torsdag udbrød der er en altanbrand i Borgmester Finks Gade i Aabenraa. Syd- og Sønderjyllands Politi afviser nu, at et kanonslag var årsdagen. Arkivfoto: Henrik Dürr
Politiet fortsætter med at efterforske årsagen til en brand i Aabenraa torsdag - og tesen om, at et kanonslag kunne være i spil udelukkes nu.
Annonce

Aabenraa: Syd- og Sønderjyllands Politiet slår nu fast, at det ikke var et muligt kanonslag, der var årsagen til en altanbrand i Aabenraa.

Det sker i en pressemeddelelse.

Brand & Redning Sønderjylland og Syd- og Sønderjyllands Politi blev torsdag formiddag kaldt ud til en brand, hvor der var gået ild i nogle møbler på en altan i en lejlighed i Borgmester Finks Gade i Aabenraa.

Efterfølgende har medierne oplyst, at politiet umiddelbart ikke kunne udelukke, at der kunne være tale om, at et kastet kanonslag var skyld i branden.

Syd- og Sønderjyllands Politi er fredag færdige med brandundersøgelserne på stedet og forhøringer i området. Og på den baggrund kan politiet med stor sandsynlighed udelukke, at et kanonslag eller andet udefrakommende er årsag til branden.

Yderligere efterforskning skal forsøge at klarlægge den endelige brandårsag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce