Annonce
Kolding

Alument-ejere går hver til sit og flytter afdeling til Kolding

Alument, der i dag ligger i Fredericia, bliver splittet i to forretningsområder, efter de to ejere har besluttet at gå hver til sit. Halvdelen af de 20 medarbejdere får fremover base i Kolding. Altanerne på billedet er installeret af Alument. Foto: Alument
Ejerne af Alument, Lars Bomholt og Thomas Kronberg, der stiftede virksomheden i 2012, har besluttet at gå hver til sit og splitte virksomheden op i to selskaber med hvert sit fokus.
Annonce

Kolding: I 2012 stiftede Lars Bomholt og Thomas Kronberg Alument. Dengang var de tre mand, der solgte og monterede inddækninger til altaner og terrasser. I dag er der 20 ansatte og en række fine gazeller på reolhylden. Men nu bliver selskabet splittet i to. Ti mand rykker til Kolding. Ti mand bliver i Fredericia.

I løbet af årene er forretningsområdet blev udvidet, så Alument også sælger og monterer altaner. Men nu tager virksomheden en ny drejning. De to ejere har nemlig besluttet at gå hver til sit og starte to nye selskaber med hvert sit fokus. Resultatet er Alumentdk og Alument Outdoor, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har i flere år kørt to forretninger i én. Jeg har fokuseret på altandelen og har haft meget kontakt med det professionelle segment, mens Thomas har solgt terrasseløsninger til private. Det fungerede rigtig godt, men lige så langsomt blev vi reelt to virksomheder. Så nu har vi taget konsekvensen og splittet firmaet op i to dele, siger Lars Bomholt.

Annonce

Fra Fredericia til Kolding

Lars Bomholt forsætter sin virksomhed under navnet Alumentdk. Han har fokus på altaner og altaninddækninger. Virksomheden flytter hovedkontoret små 20 kilometer fra Fredericia til Kolding, men ellers forbliver alt det samme. Medarbejderne fra altandelen flytter med, mail og telefonnummer bliver det samme, og hjemmesiden vil ligesom før, fungere som en indgang til de to forretningsområder.


Det fungerede rigtig godt, men lige så langsomt blev vi reelt to virksomheder. Så nu har vi taget konsekvensen og splittet firmaet op i to dele.

Lars Bomholt, Alumentdk


- Vores kunder kommer ikke til at mærke nogen forskel. Vi har det samme team af medarbejdere, de samme kompetencer og viden om altaner som altid. Vi beholder også vores afdeling på Sjælland, så vi har den samme service i hele landet som før. Om noget bliver vores forretning styrket, fordi jeg kan have fuld fokus på altandelen, siger Lars Bomholt.

Alument Outdoor vil fortsat have fokus på terrassedelen og bliver boende på adressen i Fredericia. Her vil Thomas Kronberg forsætte med at sælge terrasseinddækninger og overdækninger til private husejere og byggefirmaerne, som bygger på de danske parcelhusgrunde. Samme hold af medarbejdere fortsætter i Alument Outdoor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce