Annonce
Esbjerg

Alvorlig kræftsygdom tvinger udlejningsbureau til samarbejde med konkurrent

Henrik Lynggaard (tv) fra Lynggaard Sommerhusudlejning og bureauchef hos Sol og Strand, Kent Nymark. Pressefoto: Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Alvorlig sygdom får Henrik Lynggaard til at indlede et samarbejde med Sol og Strand Feriehusudlejning.

Feriehuse: Fanø Strand – Lynggaard Sommerhusudlejning indgår pr. 1. januar et samarbejde med Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, der i forvejen driver bureau med omkring 180 lejemål på Fanø. Baggrunden er, at indehaver Henrik Lynggaard er ramt af alvorlig sygdom, og derfor er han nødsaget til at forholde sig til fremtiden for virksomheden, der blev etableret i 2017, og som i dag har omkring 100 lejemål.

- Jeg har fået konstateret en alvorlig cancer og har været nødt til at overveje, hvordan jeg sikrer fortsat drift af min virksomhed, og derfor har jeg truffet denne beslutning, fortæller Henrik Lynggaard i en pressemeddelelse.

Lynggaard Sommerhusudlejning fastholder sit kontor i Fanø Bad, og Susanne Nondal vil fortsat være at finde på kontoret og have et tæt samarbejde med husejerne, og det samme vil kontorets kompetente service- og rengøringsteam. Henrik Lynggaard skal, på konsulentbasis, blandt andet varetage den fortsatte kvalitetssikring af rengøring og service.

Annonce

Trist baggrund

Kent Nymark, der er bureauchef hos Sol og Strands kontor på Fanø, ser frem til samarbejdet med Lynggaard Sommerhusudlejning, selv om det sker på en beklagelig baggrund:

- Jeg er naturligvis ked af grundlaget for udvidelsen af vores aktiviteter, men jeg ser god synergi i, at vi går sammen. Henriks måde at drive virksomhed på stemmer overens med vores værdigrundlag om at yde en nærværende, personlig og kompetent betjening af gæster og husejere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce