Annonce
Haderslev

Alvorlig ulykke ved Haderslev: 15-årig pige overført til Odense Universitetshospital

Annonce

Haderslev: Tre ambulancer, en helikopter og en lægebil blev mandag aften sendt til en ulykke på Aarøsund Landevej i Starup ved Haderslev.

Her var to biler kørt frontalt sammen, og i den ene sad tre kvinder, som alle kom til skade. Fra vidner på stedet forlød det, at to af dem var kommet slemt til skade.

- Den ene var blev helt klemt fast, og den anden havde det virkelig skidt, sagde Male Dashaj, der er chauffør i bybusrute nummer seks, som blev stoppet af ulykken.

- Jeg ankom lige to minutter efter, forklarede Male Dashaj.

Hvor mange der sad i den anden bil, og hvordan de havde det, kunne vidnerne på stedet ikke sige noget om.

Vejen var spærret mellem Lundingvej og Grønningen, idet ulykken skete lige ved det første helleanæg i Starup nær Havegårdsvej og Starup Hedevej.

- De har ret travlt derude, særligt i starten virkede det kaotisk, fortalte Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til JydskeVestkysten.

Foto: Connie Bøgwad Schmidt
Annonce

Overført til Odense

Senere på aftenen kunne Erik Lindholdt fortælle mere om personerne i bilerne.

To er kommet alvorligt til skade, dog uden det er livstruende. Det drejer sig om to kvinder fra Haderslev-området i den ene bil (ikke tre, som det først forlød) på henholdsvis 15 og 47 år. Ulykken gik værst ud over den 15-årige, som blev overført til Odense Universitetshospital (OUH).

I den anden bil var tre personer, hvoraf de to kom lettere til skade, mens den sidste slap uskadt. Føreren af denne bil er en 38-årig kvinde - også fra Haderslev-området.

Vejen åbnede igen omkring klokken 20.30, oplyser Erik Lindholdt.

En lægehelikopter er onsdag aften til stede ved en alvorlig trafikulykke nær Haderslev. Foto: Connie Bøgwad Schmidt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce