Annonce
Esbjerg

Alzheimerforeningen mangler indsamlere til landsindsamlingen den 21. september

Fire-årige Nellie vil sammen med tusinder af frivillige ildsjæle gå på gaden den 21. september til landsindsamlingen for Alzheimerforeningen. Men der er plads til mange flere og Alzheimerforeningen håber, at endnu flere vil give et par timer til indsamlingen. Foto: Alzheimerforeningen

Bramming: Lørdag den 21. september går Alzheimerforeningen på gaden med sin landsindsamling under overskriften "Husk mig" til fordel for omkring 89.000 mennesker, der lever med en alvorlig demenssygdom og de ca. 400.000 pårørende, der står lige ved siden af. Rundt om i hele landet vil frivillige ildsjæle være på gaden for at samle ind, men der er brug for indsamlere i Bogense.

- Demens rammer hårdt. Når et menneske får demens bliver hele familien ramt. Mange oplever at hverdagen splintres i tusinde stykker, når man ser sin nærmeste langsomt forsvinde ind i glemslen. Men der er håb, for det er muligt at leve et godt liv med demens - det kræver blot den rette støtte og forståelse. Med pengene fra landsindsamlingen er vi med til at sikre, at mennesker med demens og deres pårørende får den støtte og rådgivning i hverdagen, der kan gøre livet med demens bedre. Og med støtte til forskningen kan vi holde liv i håbet om at finde en kur, fortæller direktør i Alzheimerforeningen, Nis Peter Nissen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce