Annonce
Sport

Drømme om Danmarksserien: Grindsted GIF Fodbold indgår stort sponsorat

Paw Kristensen, som stifter af 3PL Logistics A/S, har indgået en sponsoraftale med GGIF. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
GGIF har indgået et stort sponsorat med 3P Logistics Group, hvor den tidligere GGIF'er og Grindsted-mand Paw Kristensen sidder i spidsen.

Grindsted: Fodboldklubben GGIF har fået fornyet økonomiske kræfter.

Således har klubben indgået et stort sponsorat med Kolding-virksomheden 3P Logistics Group, hvor den tidligere GGIF'er og Grindsted-mand Paw Kristensen er stifter og hovedaktionær i koncernen.

Det eksakte beløb hemmeligholder klubben, men formand Søren Madsen fortæller, at det er på niveau med klubbens nuværende største sponsorat.

Sponsoraftalen med 3P Logistics Group, som er en transport & logistik-koncernen, giver mulighed for øgede ambitioner i GGIF Fodbold.

- Bredden er helt afgørende i en klub som GGIF, hvor det må og skal handle om at give et godt fodboldtilbud til piger og drenge fra 3 år til 30érne, sådan som vi gør i dag, men derfor kan vi sagtens være ambitiøse i seniorafdelingen. Vi behøver jo bare at kigge over på GGIF Håndbold, der gør det rigtig flot. Afgørende for bestyrelsen har været, at vi ikke bare melder ambitioner ud, uden at have økonomien på plads til de tiltag, det kræver, hvis vi skal flytte os sportslig, og her er aftalen med Paw og 3P Logistics A/S et første kæmpe skridt på vejen, siger Søren Madsen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Jeg synes, klubben med 500 medlemmer og byens størrelse og store opland kan og skal være mere ambitiøs og inden for fem år være at finde i Danmarksserien.

Paw Kristensen

I kontakt gennem facebook

Det begyndte med en besked på Facebook, hvor Paw Kristensen skrev "godt gået" til sin gamle klub GGIF Fodbold engang i foråret, da klubben spillede med om oprykning.

Beskederne blev til tæt kontakt med træner Christian Thorne og siden bestyrelsen. For en måneds tid siden var en delegation fra GGIF på besøg i Kolding IF Fodbold, hvor Paw Kristensen er blandt de helt store sponsorer. Her blev grunden til en 3-årig sponsoraftale med fokus på udvikling af seniorfodbolden i Grindsted GIF indgået.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til Grindsted & GGIF, hvor jeg spillede ungdomsfodbold og på førsteholdet, inden jeg flyttede videre mod uddannelse og karriere. Jeg synes, klubben med 500 medlemmer og byens størrelse og store opland kan og skal være mere ambitiøs og inden for fem år være at finde i Danmarksserien. Jeg håber meget, at mit fornyede engagement i GGIF Fodbold kan være med til at få andre virksomheder i området op af stolene og støtte op, udtaler Paw Kristensen i pressemeddelelsen.

Oprykning som målsætning

Målsætningen i GGIF er derfor nu oprykning – i første omgang til serie 1 – men også videre mod Jyllandsserie og Danmarksserie er en del af aftalen.

Pengene vil klubben blandt andet bruge på at udvide staben omkring førsteholdet i GGIF's seniorafdeling med assistenttræner Jan Vinding og målmandstræner Sune Nissen. Desuden vil klubben kigge på træningslejre til seniorholdet, og man er også på udkig efter tidligere GGIF-spillere, som er flyttet fra byen, men som man måske kan overtale til at genoptage karrieren i GGIF med lidt kørselspenge.

- Der kommer flere tiltag, og det unikke ved aftalen er, at den dels er en fast aftale, men også en aftale, der kan udvides med øvrige projekter, hvis andre sponsorer vil være med. Det kunne for eksempel være stolerækker på tribunen, siger Søren Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce