Annonce
Sport

Drømme om Danmarksserien: Grindsted GIF Fodbold indgår stort sponsorat

Paw Kristensen, som stifter af 3PL Logistics A/S, har indgået en sponsoraftale med GGIF. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
GGIF har indgået et stort sponsorat med 3P Logistics Group, hvor den tidligere GGIF'er og Grindsted-mand Paw Kristensen sidder i spidsen.

Grindsted: Fodboldklubben GGIF har fået fornyet økonomiske kræfter.

Således har klubben indgået et stort sponsorat med Kolding-virksomheden 3P Logistics Group, hvor den tidligere GGIF'er og Grindsted-mand Paw Kristensen er stifter og hovedaktionær i koncernen.

Det eksakte beløb hemmeligholder klubben, men formand Søren Madsen fortæller, at det er på niveau med klubbens nuværende største sponsorat.

Sponsoraftalen med 3P Logistics Group, som er en transport & logistik-koncernen, giver mulighed for øgede ambitioner i GGIF Fodbold.

- Bredden er helt afgørende i en klub som GGIF, hvor det må og skal handle om at give et godt fodboldtilbud til piger og drenge fra 3 år til 30érne, sådan som vi gør i dag, men derfor kan vi sagtens være ambitiøse i seniorafdelingen. Vi behøver jo bare at kigge over på GGIF Håndbold, der gør det rigtig flot. Afgørende for bestyrelsen har været, at vi ikke bare melder ambitioner ud, uden at have økonomien på plads til de tiltag, det kræver, hvis vi skal flytte os sportslig, og her er aftalen med Paw og 3P Logistics A/S et første kæmpe skridt på vejen, siger Søren Madsen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Jeg synes, klubben med 500 medlemmer og byens størrelse og store opland kan og skal være mere ambitiøs og inden for fem år være at finde i Danmarksserien.

Paw Kristensen

I kontakt gennem facebook

Det begyndte med en besked på Facebook, hvor Paw Kristensen skrev "godt gået" til sin gamle klub GGIF Fodbold engang i foråret, da klubben spillede med om oprykning.

Beskederne blev til tæt kontakt med træner Christian Thorne og siden bestyrelsen. For en måneds tid siden var en delegation fra GGIF på besøg i Kolding IF Fodbold, hvor Paw Kristensen er blandt de helt store sponsorer. Her blev grunden til en 3-årig sponsoraftale med fokus på udvikling af seniorfodbolden i Grindsted GIF indgået.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til Grindsted & GGIF, hvor jeg spillede ungdomsfodbold og på førsteholdet, inden jeg flyttede videre mod uddannelse og karriere. Jeg synes, klubben med 500 medlemmer og byens størrelse og store opland kan og skal være mere ambitiøs og inden for fem år være at finde i Danmarksserien. Jeg håber meget, at mit fornyede engagement i GGIF Fodbold kan være med til at få andre virksomheder i området op af stolene og støtte op, udtaler Paw Kristensen i pressemeddelelsen.

Oprykning som målsætning

Målsætningen i GGIF er derfor nu oprykning – i første omgang til serie 1 – men også videre mod Jyllandsserie og Danmarksserie er en del af aftalen.

Pengene vil klubben blandt andet bruge på at udvide staben omkring førsteholdet i GGIF's seniorafdeling med assistenttræner Jan Vinding og målmandstræner Sune Nissen. Desuden vil klubben kigge på træningslejre til seniorholdet, og man er også på udkig efter tidligere GGIF-spillere, som er flyttet fra byen, men som man måske kan overtale til at genoptage karrieren i GGIF med lidt kørselspenge.

- Der kommer flere tiltag, og det unikke ved aftalen er, at den dels er en fast aftale, men også en aftale, der kan udvides med øvrige projekter, hvis andre sponsorer vil være med. Det kunne for eksempel være stolerækker på tribunen, siger Søren Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Esbjerg

Queen Machine gæster Esbjerg

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];