Annoncørbetalt indhold

Ammeindlæg: Hvorfor er de vigtige, og hvilke ammeindlæg skal du vælge?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting, som du skal have styr på, hvis du skal have en baby. Du skal blandt andet have fat i en seng, dyne, tøj, pusleplads, barnevogn og meget mere. En ting som du måske ikke tænker på, særligt hvis du er førstegangsmor, er ammeindlæg. Hvis du har planer om at amme, er det en rigtig god idé, at du på forhånd har investeret i ammeindlæg. Men hvad skal du bruge ammeindlæg til, og hvilke ammeindlæg er bedst? Det kan du læse mere om her. Således vil du være bedre rustet, når du skal ud og investere i ammeindlæg.


Annonce

Hvad er formålet med ammeindlæg? 

Ammeindlæg har flere funktioner. Først og fremmest skal de kunne suge den mælk, der kan lække fra brystet, så du på den måde undgår våde pletter på tøjet. Brystet kan lække både under amningen men også mellem to amninger, eller hvis du overproducerer mælk i forbindelse med, at udbuddet af mælk reguleres. Derudover er det vigtigt, at brystet holdes tørt, da du ellers kan være uheldig at få svamp på brystvorten. Til sidst kan ammeindlægget, særligt hvis du vælger et i det rigtige materiale, være med til at holde brystet varmt for at forebygge brystbetændelse.


Engangs eller genanvendelige? 

Du kan få ammeindlæg, som kan genbruges efter vask, og du kan få ammeindlæg, som kun kan bruges en gang. De kan suge omtrent lige meget, men de genanvendelige kan være bedre, når det kommer til at holde brystet varmt. Engangs ammeindlæg er nemt, da det kræver minimalt arbejde. Det eneste du skal gøre er at købe dem og bruge dem. De genanvendelige er bedre for miljøet, men det medfører naturligvis lidt mere vasketøj.


Hvilke type ammeindlæg skal du vælge?

Ammeindlæg findes i mange forskellige materialer. Der findes ammeindlæg i uld, silke, bambus, viskose og bomuld. Uld ammeindlæg har den fordel, at de varmer mere end andre ammeindlæg. De fås ofte i en størrelse, som gør, at de dækker en stor del af brystet, således at det ikke kun er omkring brystvorten, at brystet holdes varmt. Derfor er uldammeindlæg gode, hvis du ønsker at forebygge, eller hvis du allerede har fået brystbetændelse. Ammeindlæg i silke, bambus og viskose har det tilfælles, at de er dejlig bløde, lette og glatte. Hvis du oplever irriteret hud, revner eller skader i forbindelse med amning, kan det derfor være rart at benytte ammeindlæg i et af de materialer. Bomuld er det mest anvendte materiale til ammeindlæg. De suger godt, tørrer hurtigt, og kan vaskes på samme måde som almindelige tøjvaske, og de kræver derfor ikke andre vaskemidler eller specielle programmer, som eksempelvis uld og silke gør.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.