x
Annonce
Esbjerg

Anarkistisk burgerbod åbner i Esbjerg Street Food

Burger Anarchy er enormt populær i Odense, og nu kommer burgerne til Esbjerg. Arkivfoto Birgitte Carol Heiberg
Fynske Anarchy Burger skal servere kvalitetsburgere med utraditionelle twist i Esbjerg Street Food. Fire ud af syv madboder er nu kendt.

Esbjerg: Aftalen har været på plads et stykke tid, og nu afslører manden bag Esbjerg Street Food, Dan Lia Christensen, hvem de skal lave burgere til esbjergenserne, når street food genåbner i slutningen af marts måned.

- Det er vanskeligt at forestille sig et street food, hvor man ikke kan få en hammergod burger, og det skal vi naturligvis også have hos os, har Dan Lia Christensen tidligere udtalt.

Og det bliver Burger Anarchy, der skal servere burgere hos ham.

Firmaet har hjemme i Odense, hvor det allerede er repræsenteret på byens street food i Storms Pakhus, og efter grundig research har Dan Lia Christensen inviteret de anarkistiske burgersmede indenfor i Esbjerg.

Annonce
Det bliver Burger Anarchy, der skal servere burgere på Esbjerg Street Food. Privatfoto

Prisvinder

Anarchy Burger er kendt for at udfordre den traditionelle opfattelse af, hvad en burger er og kan være.

Det har man gjort så godt på Fyn, at Anarchy Burger sidste år blev kåret til at lave den bedste burger i Odense i konkurrencen "Best of Odense 2019", som Odense Ugeavis står bag, og tilbage i 2016 kårede gastromand.dk Anarchy Burger til at have leveret årets festivalburger.

Med offentliggørelsen af Anarchy Burger som et af de syv madsteder i Esbjerg Street Food er der nu fire navne på plads. Udover de fynske burger-anarkister er det pita fra Butcher, marokkansk mad fra Marraekech, som også var repræsenteret i den første udgave af Esbjerg Street Food, som blev erklæret konkurs i sommeren 2019, samt pandekager fra Bluesette.

Der er ifølge Dan Lia Christensen lukket aftaler med de sidste tre madsteder, men de er ikke offentliggjort endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce