Annonce
Sønderborg

And i verdensklasse: Andeavler fra Gråsten skal levere til Kokkelandsholdet

Kokkelandesholdet drager i februar 2020 til Stuttgart. De håber, at anden kan bringe dem guldet i de kulinariske olympiske lege. PR-foto: Kokkelandsholdet
Gråsten Fjerkræ indgår en to år lang aftale med Kokkelandsholdet. Deres Berberie Gourmet And skal hjælpe landsholdet med at vinde guld til OL 2020.
Annonce

Gråsten: - Vi er stolte af og glade over at have indgået en samarbejdsaftale med Gråsten Fjerkræ. Vores holdkaptajn, Christian Wellendorf, har prøvesmagt flere ænder grundigt, og han har valgt Berberie Gourmetanden til OL-menuen:

- Vi mener, at anden kvalitetsmæssigt er i verdensklasse, siger Kokkelandsholdets CEO, Morten Juul Andersen.

Kokkelandsholdet rejser i februar 2020 til Stuttgart. De skal konkurrere i de Kulinariske Olympiske Lege. De håber, at gourmetanden kan hjælpe med at sikre dem en topplacering.

Gråsten Fjerkræs Berberi And har de seneste år vundet adskillige priser for sin høje kvalitet.

- Vi har store forventninger til samarbejdet, siger Gråsten Fjerkræs bestyrelsesformand Gunder P. Jensen:

- Kokkelandsholdet er en samling af energiske og innovative ildsjæle, der brænder for udbredelsen af gastronomi og dansk madkultur. De går udfordringer i møde med gåpåmod og godt humør, fortæller Gunder P. Jensen.

Bestyrelsesformand Gunder P. Jensen, Gråsten Fjerkræ, kan glæde sig over en to år lang kontrakt med det danske kokkelandshold. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Fire gange guld

Det danske kokkelandshold vandt i fjor fire guldmedaljer, en sølvmedalje og en bronzemedalje ved Verdensmesterskabet i madlavning.

Når VM i 2022 finder sted i Luxembourg, er ambitionen at være verdens første kokkelandshold, der kan præsentere en menu udelukkende baseret på økologiske og bæredygtige råvarer.

Samlet består landsholdet af Kokkelandshold, juniorkokkelandshold, cateringlandshold og tjenerlandshold.

Det kulinariske OL foregår i Stuttgart og starter 14. februar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Tre sure smileyer på under et år: Kiosk mærkede ikke fødevarer på dansk

Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce