x
Annonce
Sport

Anders Antonsen knuser israeler i French Open

Christophe Petit Tesson/Ritzau Scanpix
Anders Antonsen og Viktor Axelsen er videre i Paris, mens Jan Ø. Jørgensen og Rasmus Gemke er færdige.

Danmarks bedst rangerede badmintonspiller, aarhusianeren Anders Antonsen, er i overlegen stil klar til anden runde af World Tour-turneringen French Open i Paris.

Onsdag tog han hul på turneringen, og i løbet af 35 minutter havde han nedkæmpet israeleren Misha Zilberman med 21-10, 21-8.

Fjerdeseedede Antonsen var på intet tidspunkt bagud i opgøret mod verdensranglistens nummer 46, som den danske VM-sølvvinder besejrede for tredje gang i karrieren i lige så mange kampe.

I anden runde venter japaneren Kenta Nishimoto, der ligger nummer 13 i verden.

Med den indledende sejr gjorde 22-årige Antonsen landsmanden Hans-Kristian Vittinghus kunsten efter. Vittinghus vandt mandag i første runde.

Senere onsdag spillede Viktor Axelsen sig også videre med en sejr på 21-9, 21-6 over franske Thomas Rouxel.

Derimod er Jan Ø. Jørgensen ude af turneringen efter et nederlag i to sæt til sjetteseedede Jonatan Christie. Indoneseren vandt 21-15, 21-16.

Rasmus Gemke er også færdig i Paris efter et nederlag på 14-21, 12-21 til den regerende olympiske mester, kineseren Chen Long.

I damesingle spillede Line Kjærsfeldt sig videre med en sejr i tre sæt over japaneren Aya Ohori. Trods et forspring på otte point undervejs var Kjærsfeldt tæt på at smide sejren i sidste sæt.

To danske doubler er også videre i turneringen. Kim Astrup og Anders Skaarup slog et stærkt japansk par i herredouble, mens Alexandra Bøje og Mathias Christiansen avancerede i mixeddouble mod to indonesere.

French Open er en Super 750 på World Touren. Den rangerer dermed på niveau med eksempelvis Denmark Open, der også er niveauet under World Tourens tre største turneringer samt sæsonfinalen.

Jan Ø. Jørgensen er den seneste danske vinder af turneringen i herresingle. Han besejrede i 2013 Kenichi Tago i finalen. I både 2014 og 2016 vandt den nu opløste herredoublekonstellation med Mathias Boe og Carsten Mogensen turneringen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce