Annonce
Aabenraa

Andet indkøb på en uge: SønderjyskE henter endnu en ligaspiller

Lene Østergaard Nielsen, her i Randers-trøjen, havde første træningsdag med sine nye holdkammerater torsdag. - Jeg har valgt SønderjyskE, fordi jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og det miljø, der tilbydes, hvor træningsiver vægtes højt. Det virker som et rigtig lovende projekt, siger hun i en pressemeddelelse. Arkivfoto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Med to nyindkøb på en uge er SønderjyskE Damehåndbold godt kørende, når 1. division genoptages efter en ufrivillig coronapause. Nu kan intensiteten til træning også øges, glæder træner sig over.
Annonce

Aabenraa: Det sker på en kedelig baggrund. SønderjyskE's Cecilie Løvgren skal opereres i skulderen og er som minimum ude de kommende tre-fire måneder.

Men når det nu ikke kan være anderledes, så er cheftræner Peter Nielsen glad for, at det med øjeblikkelig virkning er lykkedes at hente en erstatning - nemlig 22-årige Lene Østergaard Nielsen fra ligaklubben Randers HK.

- Jeg havde kig på hende allerede i sommer, men da valgte hun Randers, siger SønderjyskE-træneren om venstrebacken, der indtil da havde spillet hos Team Esbjerg.

Baggrunden for det hurtige skifte er den samme, som da SønderjyskE forleden kunne fortælle, at stregspilleren Ricka Gindrup er vendt hjem til Aabenraa.

- Lene har ikke fået den rolle i Randers, som hun havde håbet på. Men hun har nogle ting, som jeg synes, vi godt kan bruge, og jeg er sikker på, at hun - med den tryghed og den selvtillid, vi kan give hende - er væsentlig bedre end det, hun har vist i Randers, mener Peter Nielsen.

Annonce

Først debut den 29.

SønderjyskE spiller på udebane mod Bjerringbro på søndag den første kamp efter den midlertidige coronapause, men Peter Nielsen må dog lige vente en uges tid - til hjemmekampen 29. november mod AGF - med at give debut til sin nye bagspiller. Hun var nemlig så sent som onsdag aften med i Randers' trup, da kronjyderne mødte Team Esbjerg, så hun har lige ti dages karantæne.

- Og det kan godt være, hun måske ikke har spillet så meget for hverken Team Esbjerg eller Randers, men hun har trænet med i to ligatrupper gennem en række år, og det betyder, at hun kommer med noget hårdhed, forklarer SønderjyskE-træneren, der med tilgangen af Ricka Gindrup og Lene Østergaard Nielsen ser frem til, at niveauet til træning kan løftes:

- Nu er der fyldt op, så vi kan spille mod to mål og presse hinanden. Hidtil har Mikael (assistenttræner Mikael Jensen, red.) mange gange måttet spille med, og det er altså ikke helt optimalt.

Aftalen med Lene Østergaard Nielsen løber frem til sommeren 2023.


Hun er en intelligent tovejs-spiller, som vil kunne styrke vores spil i begge ender af banen. Jeg er helt sikker på, at hun straks vil falde ind på holdet.

Peter Nielsen, cheftræner SønderjyskE Damehåndbold


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce