Annonce
Sport

Andreas Damgaard forlader TM Tønder

Andreas Damgaard kom til TM Tønder med 2019/2020-sæsonens start, men en hovedskade i september kostede en lang pause for håndboldspilleren. Arkivfoto: TM Tønder
Andreas Damgaard kom til TM Tønder i denne sæson og fik en fin start, men har siden en hovedskade den 8. september været ude. Det har nu fået den 22-årige bagspiller til at søge hjemover.
Annonce

TØNDER: TM Tønders Andreas Damgaard skal så småt i gang med at finde ud af, hvad der skal ske efter nytår. Den 22-årige bagspiller kom til TM Tønder ved denne sæsons begyndelse fra ligaklubben Lemvig/Thyborøn, men en hovedskade i TM Tønders kamp mod HC Midtjylland den 8. september, har holdt ham ude af truppen siden.

Skaden er også grunden til, at Andreas Damgaard har ønsket at ophæve sin aftale med TM Tønder.

- Det er primært på grund af skaden. Jeg har døjet med det siden, og det har været svært at danne nye relationer, når man ikke er en del af træningen og så videre. Jeg vil gerne tættere på familie og venner, så derfor denne beslutning, forklarer han.

TM Tønders direktør, Kim Wittenkamp, forklarer, at holdet ikke ville stå i vejen for Andreas Damgaards ønske.

- Der ligger ikke andet bag beslutningen, end at Andreas slog hovedet i kampen tilbage i september. Det er jo klart, at hvis man er afskåret fra holdet, fordi man ikke kan træne, så er det svært at falde på plads på et nyt hold. Han fik lyst til at gøre noget andet, og det vil vi ikke stå i vejen for. Han er en dygtig spiller, og vi havde jo kontrakt for en sæson mere, men nu endte det sådan her, forklarer han.

De to parter har ophævet aftalen per 31. december.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Gram Equipment går rettens vej for at få 650 mio. kroner efter skandalehandel: De kommer til at tilbagebetale uanset hvad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politiet tiltaler Kurt Beier for groft ågeri i sag om slum-lejr: Kræver fængselsstraf

Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce