Annonce
Sport

Andy Murray udelukker deltagelse i US Open i single

Rob Carr/Ritzau Scanpix
Efter sit comeback mandag som singlespiller bekræfter Andy Murray, at årets sidste grand slam bliver uden ham.

Den britiske tennisspiller Andy Murray udelukker at stille op i US Open i single senere denne måned.

- Jeg kommer ikke til at spille single i US Open, fastslår Murray ifølge nyhedsbureauet AFP, efter at han mandag i Cincinnati Masters spillede sin første singlekamp i syv måneder.

Det lange fravær skyldes, at han i slutningen af januar var igennem en hofteoperation.

Selv om den tredobbelte grand slam-vinder tabte mandagens comeback i single i to sæt til Richard Gasquet, er han godt tilfreds med sin fysiske tilstand.

- Fysisk var det helt fint. Mod slutningen af kampen var mine ben en smule tunge. Der var et par gange, at jeg ikke engang løb eller reagerede, når Richard lavede stopbolde, siger den 32-årige Murray.

- Det har intet med min hofte at gøre. Det er bare mig, der ikke løber efter en bold, understreger han.

Murray var blevet bedt om at træffe en beslutning om et wildcard til US Open inden kampen mod Gasquet. Men det følte han sig ikke i stand til.

- Jeg ville ikke acceptere wildcardet i dag, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg ville have det efter kampen, siger han til det britiske BBC.

- Jeg ønskede også at vente og se, hvordan jeg havde det efter måske at have spillet et par singlekampe, og hvordan kroppen reagerede dagen efter.

De seneste to måneder har Murray udelukkende stillet op i double med en finalesejr sammen med Feliciano López i Queen’s Club i London som det bedste resultat.

Murray regner ifølge BBC også med at stille op i både double og mixed double i US Open, der begynder den 26. august.

I næste uge overvejer han desuden at spille single i Winston-Salem Open.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark For abonnenter

Smittede patienter: Kirurgs hudlidelse kan have kostet Henrik fra Fanø hans nye hofte

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];