Annonce
Tønder

Andy tjekker mobilen klokken tre om natten

De unge er på mobilen døgnet rundt. Det gælder også for Andy Lund fra Løgumkloster. Han kan sagtens finde på at svare på beskeder klokken tre om natten.

Annonce

LØGUMKLOSTER: Vi har på JydskeVestkysten foretaget en ganske uvidenskabelig undersøgelse blandt de største elever på Marieskolen. Undersøgelsen viser, at alle de unge i alderen 13-15 år, bruger deres mobiler til de sociale medier. Det er typisk medier som Facebook, Instagram og Snapchat, de unge tjekker. Snapchat er et socialt medie, hvor man kan tage et billede og sende det til sine venner med en kort tekst.

Nogle af eleverne svarer, at de tjekker de sociale medier på mobilen fem gange om dagen, mens et par elever svarer, at sociale medier som Snapchat og Facebook tjekkes op mod et halvt hundrede gange i døgnet.

En enkelt elev i undersøgelsen svarer, at han tjekker de sociale medier på mobilen midt om natten. Den nysgerrige natteravn hedder Andy Lund og kommer fra Løgumkloster. Den 15-årige elev lægger først mobilen fra sig ved 23-tiden, men det er ikke for at sove igennem hele natten. Han fortæller, at han af og til tjekker Snapchat på mobilen midt om natten.

- Det er kun i ferier eller weekender, så det er ikke hver nat, fortæller Andy Lund.

I undersøgelsen spurgte vi blandt andet også til, hvor sent eleverne lægger mobilerne fra sig. De fleste svarer, at det sker omkring sengetid ved 22-tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce