Annonce
Tønder

Anholdt efter biljagt på motorvejen: Seks sigtelser til narkopåvirket bilist

Sigtelserne af en 24-årig mand fra Tønder, som søndag eftermiddag blev stoppet på motorvejstilkørslen ved Odense SV, lyder på narkokørsel, overhaling gennem nødspor, tyveri af nummerplader, manglende forsikring, manglende registrering af bilen og kørsel i frakendelsestiden. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Fyn: En 24-årig mand fra Tønder blev søndag eftermiddag anholdt og sigtet for ikke mindre end seks overtrædelser af færdselsloven. En patrulje fra Fyns Politi kunne ikke undgå at lægge mærke til mandens Audi, da den med høj hastighed kom kørende imod patruljen i nordgående retning på Tommerupvej.

Patruljen vendte derfor om og forsøgte at indhente bilen. Ved Blommenslyst kørte politiet ned på motorvejen i retning mod Odense, og et par kilometer før Odense SV-afkørslen spottede betjentene atter bilen, og det lykkedes dem at få den standset ved nedkørslen til motorvejens vestgående spor, oplyser Fyns Politi.

Manden blev testet og sigtet for at køre bil under påvirkning af narko, men det var kun det første punkt af en stribe lovovertrædelser, som patruljen endte med at sigte ham for. Han blev også sigtet for at have overhalet i nødsporet, for tyveri af nummerplader, for manglende registrering og for manglende forsikring af bilen.

Endelig blev han sigtet for at køre bil uden et gyldigt kørekort - det er han nemlig blevet frakendt. Manden er blevet løsladt, men hvad der skal ske med bilen, har det ikke været muligt at få oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette Frederiksen slår fast: De traditionelle julefrokoster kan ikke gennemføres

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce