Annonce
Kolding

Anholdt i aftes i stor politiaktion: 37-årig mand sigtes for vold, trusler og besiddelse af skarpladt våben

Ved en stor politiaktion tirsdag aften på Barsøvænget i Kolding blev en 37-årig mand anholdt. Han sigtes nu for vold og trusler og fremstilles senere onsdag i et grundlovsforhør. Foto: Presse-fotos.dk

Kolding/Middelfart/Horsens: Ved en stor politiaktion tirsdag aften på Barsøvænget i Kolding er en 37-årig mand fra Middelfart blevet anholdt og sigtes for vold og trusler mod en 34-årig mand fra Horsens samt for besiddelse af et skarpladt våben.

Ved anholdelsen af den 37-årige var der adskillige politibetjente til stede, og den anholdte blev iført dna-dragt, hvilket typisk sker for at sikre eventuelle spor.

Den 37-årige fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved retten i Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Sydøstjyllands Politi modtog i går eftermiddags omkring kl. 17.00 en anmeldelse om vold og trusler, og om at der var blevet affyret et skud på en adresse i Horsens. På adressen var den 34-årige mand fra Horsens til stede, mens den 37-årige formodede gerningsmand var væk.

I går aftes kl. 19.00 fandt Sydøstjyllands Politi frem til den formodede gerningsmand, som blev anholdt i Kolding.

De to mænd har et forudgående kendskab til hinanden, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce