Annonce
Billund

Anja flytter hundesalonen hjem

Anja Lerbæk Hansen har lige sat tapet op på væggene i sin nye salon. Foto: Jan Kronvold

Hundefrisør Anja Lerbæk Hansen flytter sin hundesalon fra Filskov til hjemmet på Ribe Landevej i Grindsted.

Grindsted: I februar 2014 åbnede den uddannede hundefrisør, Anja Lerbæk Hansen, Hundesalonen Lerbæk. Det skete i lejede lokaler på Klausholmvej 8 i Filskov, og hun fik hurtig travlt i salonen.

Men nu flytter Anja Lerbæk Hansen sin salon hjem til bopælen på Ribe Landevej 10 i Grindsted. Her er salonen indrettet i en 50 kvadratmeter garage, der var ved at falde sammen. Anja Lerbæk Hansen og hendes kæreste, Jimmy Jensen, har nu fået omdannet garagen til en stor og fin salon, der er dobbelt så stor som hendes tidligere salon i Filskov.

- Fredag den 7. juli havde jeg sidste dag i min gamle salon. Her i uge 28 holder jeg ferie og får salonen lavet helt færdig. Jeg åbner i min nye salon mandag den 17. juli, fortæller Anja Lerbæk Hansen.

Annonce

Den nye salon ved min bopæl gør, at jeg bliver endnu mere fleksibel, så jeg er glad for, at muligheden for at flytte det hjem bød sig.

Anja Lerbæk Hansen
Ombygningen af den gamle garage har stået på siden februar. Foto: Jan Kronvold

Sparer transporttid

Ved at flytte salonen hjem til privaten sparer hundefrisøren en del tid på transport. Og tid er vigtig for Anja Lerbæk Hansen, for hun har rasende travlt. Hun har mange faste kunder og der kommer også nye kunder til, hvis de har tålmodighed til at vente.

- Jeg har tre måneders ventetid, og jeg er nødt til at arbejde i weekenden. Det sker dog kun efter aftale, så ved at flytte salonen hjem får jeg det lidt nemmere, mener Anja Lerbæk Hansen.

Anja Lerbæk Hansen og kæresten, der arbejder på Lego, har arbejdet på hundesalonen siden februar, men resultatet ser også ud til at blive godt. Den gamle garage bliver indrettet med en kombineret butik og venteværelse, selve salonen og et toilet og teknikrum.

Hun har aldrig fortrudt, at hun valgte at åbne sin egen klinik for godt tre år siden.

- Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Der er inden dage, der er ens, for der er inden hunde, der er ens. Alle hunde er unikke, og så har jeg stor kundekontakt med ejerne, siger Anja Lerbæk Hansen.

Hun holder reception i anledning af flytningen lørdag den 15. juli på Ribe Landevej 10 i Grindsted.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Bossen går fra borde

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce