Annonce
Nordtyskland

Anklager: Lille dreng voksede op i helvede med tortur og slag, ligesom han blev tvunget til at se bloddryppende splatterfilm

I retten fremlagde anklageren to baseball-bat omviklet med skumgummi og tape. Ifølge tiltalen blev instrumenterne brugt til at torturere den lille dreng. Foto: Eckard Gehm.
Anklagemyndigheden mener, at en lille dreng gennem fire år blev tortureret af sin stedfar, der også tvang barnet til at se bloddryppende gyserfilm.

FEMERN: Anklageskriftet lyder som manuskriptet til en rædselsfuld gyserfilm. Angiveligt blev en lille dreng på den slesvig-holstenske ø Femern gennem fire år tortureret, tævet og mishandlet psykisk af sin stedfar, indtil han blev tvangsfjernet i 2019.

Nu er retssagen mod drengens mor og stedfaren gået i gang. Moren er medtiltalt for ikke at have beskyttet sønnen, men tværtimod også af og til at have slået ham.

Anklageren mener, at drengen ikke kun er blevet mishandlet fysisk. Barnet er ifølge tiltalen desuden blevet tvunget til at se bloddryppende splatterfilm. Samtidig skulle han hver morgen være blevet vækket af stedfaren, der hev ham ud af søvnen ved at forskrække ham.

Annonce

Blandt beviserne er også nogle baseball-bat, der blev fundet i hjemmet. De er omviklet med tape og skumgummi. Anklagemyndigheden mener, at de blev brugt til at gennemtæve drengen, der på grund af skumgummiet ikke fik synlige mærker.

Jeg sværger ved gud, at alle beskyldningerne er løgn. Det kan jeg også bevise.

Tiltalt stedfar.

- Jeg sværger ved gud, at alle beskyldningerne er løgn. Det kan jeg også bevise, sagde den 37-årige stedfar ifølge mediehuset SHZ, da han fik ordet ved retten i Oldenburg.

Fire børn fjernet

Drengen og hans tre søskende er alle blevet fjernet fra hjemmet. Den efterhånden 13-årige er kommet i gode hænder hos en forhenværende, kvindelig kriminalbetjent i Slesvig-Holsten. Og plejemoren havde en noget anden version end stedfaren, da hun vidnede.

- Da han kom hjem til os, var han komplet forvirret og virkede traumatiseret. Han er stadig bange for mørke, og der skal altid være lys i hele huset, forklarede plejemorgen.

Senere havde den 13-årige afsløret flere detaljer og blandt andet fortalt om mishandlingen med baseball-battene.

- Han havde ingen anelse om, hvorfor han skulle straffes og kunne ikke forstå, at hans mor ikke hjalp ham. Han ønsker ikke længere at have kontakt til moren, understregede den tidligere betjent.

Hun forklarede, at drengen venter på at blive indlagt på en psykiatrisk afdeling for at få behandling for sine traumer.

Annonce

Rystede forsvarere

Drengen og to af hans søstre er blevet videoafhørt. Optagelserne er blevet afspillet for lukkede døre. SHZ skriver, at selv de tiltaltes forsvarere virkede synligt rystede efter at have set optagelserne.

Parret blev politianmeldt af en kvindelig nabo, hvis søn var ven med det formodede offer.

Næste retsmøde finder sted den 14. december.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Vi har alle vænnet os til at betale med mobilen: Men én særlig gruppe kan ikke få Mobilepay

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ruin til salg er endt i hårdknude: Alle sender aben videre

Aabenraa For abonnenter

Jan-Evan klagede over en ubrugelig protese - men kommunen sagde nej: Han måtte forlade politiet efter 38 år

Esbjerg For abonnenter

Brintfabrik til 7,5 milliarder kroner med 300 nye job ved Esbjerg er i fare: Investor efterlyser mere vedvarende energi

Billund

Få din helt egen legomodel udstillet i Legoland

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Navne For abonnenter

Susanne samler på tasker, pudderdåser og taskeholdere: - Man kan få sine erindringer frem gennem samlingerne

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Sønderborg

Brodrømmen over Als Fjord står på begrænset støtte

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Vejen For abonnenter

Ny brandmand hos de frivillige: En god måde at lære byen at kende på

Sydjylland For abonnenter

Kæmpe millionbeløb er på spil: Alliancer i hele landsdelen står på spring for at få fingrene i nye klimaskoler - men ingen ved præcis, hvad de skal kunne

Billund

Alle plejehjem er hårdt pressede af corona: På et plejehjem i Grindsted er der maks pres på - og det må ikke blive værre

Annonce