Annonce
Erhverv

Anlægsfirma opruster: Nørgaard Anlæg ansætter direktør

Bjørn Pinderup (tv.) bliver fra 1. februar 2020 ny direktør hos Nørgaard Anlæg. Ejer Michael Nørgaard forventer med ansættelsen at få mere tid til medarbejdere, kunder og projekter. Foto Kirk & Kløgt
Til februar får anlægsvirksomheden Nørgaard Anlæg en ny mand i direktørstolen, når Bjørn Pinderup begynder som ny administrerende direktør for den succesfulde virksomhed. Med ansættelsen får ejer Michael Nørgaard mere til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, og der frigives ressourcer til grøn omstilling og bæredygtighed.

Øster Vedsted: I februar 2020 sætter Bjørn Pinderup sig i direktørstolen hos Ribe-firmaet Nørgaard Anlæg. Med ansættelsen ønsker firmaet at ruste sig til fremtiden og fortsætte den stabile vækst, og samtidig giver ansættelsen mere tid hos kunderne og til projekterne for den nuværende direktør, Michael Nørgaard. - Mængden af store rammeaftaler og længevarende udbud bliver en større del af vores hverdag, og der er brug for mere know how i virksomheden for at vi fortsat kan udvikle os, siger Michael Nørgaard og forklarer, at Bjørn Pinderup har både en teknisk og en håndværksmæssig baggrund, og har mange års erfaring i at varetage disse opgaver.

- Han taler vores sprog, og jeg er sikker på, at kunderne, medarbejderne og vores virksomhed fra første dag vil nyde godt af Bjørns faglighed og professionalisme. Med Bjørn Pinderup som direktør er fundamentet skabt for vores fortsatte udvikling og konkurrencedygtighed, siger Michael Nørgaard.

Annonce

Bjørn Pinderup

Bjørn Pinderup er 53 år og bor i Esbjerg. Han kommer fra en stilling som filialchef for Xylem Water Solutions, der er en global amerikansk produktionsvirksomhed indenfor vandbehandling i offentlige og private virksomheder.

Nørgaard Anlæg blev etableret i 1979 og har i dag 45 ansatte. Virksomhedens arbejder både lokalt, regionalt og nationalt, og blandt kunderne er en række af landets kommuner, forsyningsselskaber og rådgivende ingeniørfirmaer.

Respekteret

Den kommende direktør har arbejdet sammen med Nørgaard Anlæg i flere projekter og kender virksomheden.

Nørgaard Anlæg har en moderne virksomhedskultur og er meget respekteret i branchen. Sammen med det rutinerede medarbejderteam vil jeg fortsætte og udvikle vores position indenfor vores kerneområder, der blandt andet er regn- og spildevand, vej og trafik, anlægsarbejde og belægning. Jeg ser frem til at blive en del af en solid og velfunderet virksomhed med kompetente medarbejdere og et godt arbejdsmiljø, siger Bjørn Pinderup.

I takt med virksomhedens udvikling har Michael Nørgaard bevæget sig længere og længere væk fra projekterne og dermed også kunderne, men fra 1. februar får Michael Nørgaard mere tid til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, samt medarbejderne ude på pladserne.

- Omstruktureringen frigiver også ressourcer til at arbejde mere med grøn omstilling og bæredygtighed, som er et af de områder, hvor vi gerne vil gå forrest, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding

Venstre i Kolding Byråd mister endnu et medlem: Due Paarup skifter til de radikale

Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce