Annonce
Erhverv

Anlægsfirma opruster: Nørgaard Anlæg ansætter direktør

Bjørn Pinderup (tv.) bliver fra 1. februar 2020 ny direktør hos Nørgaard Anlæg. Ejer Michael Nørgaard forventer med ansættelsen at få mere tid til medarbejdere, kunder og projekter. Foto Kirk & Kløgt
Til februar får anlægsvirksomheden Nørgaard Anlæg en ny mand i direktørstolen, når Bjørn Pinderup begynder som ny administrerende direktør for den succesfulde virksomhed. Med ansættelsen får ejer Michael Nørgaard mere til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, og der frigives ressourcer til grøn omstilling og bæredygtighed.

Øster Vedsted: I februar 2020 sætter Bjørn Pinderup sig i direktørstolen hos Ribe-firmaet Nørgaard Anlæg. Med ansættelsen ønsker firmaet at ruste sig til fremtiden og fortsætte den stabile vækst, og samtidig giver ansættelsen mere tid hos kunderne og til projekterne for den nuværende direktør, Michael Nørgaard. - Mængden af store rammeaftaler og længevarende udbud bliver en større del af vores hverdag, og der er brug for mere know how i virksomheden for at vi fortsat kan udvikle os, siger Michael Nørgaard og forklarer, at Bjørn Pinderup har både en teknisk og en håndværksmæssig baggrund, og har mange års erfaring i at varetage disse opgaver.

- Han taler vores sprog, og jeg er sikker på, at kunderne, medarbejderne og vores virksomhed fra første dag vil nyde godt af Bjørns faglighed og professionalisme. Med Bjørn Pinderup som direktør er fundamentet skabt for vores fortsatte udvikling og konkurrencedygtighed, siger Michael Nørgaard.

Annonce

Bjørn Pinderup

Bjørn Pinderup er 53 år og bor i Esbjerg. Han kommer fra en stilling som filialchef for Xylem Water Solutions, der er en global amerikansk produktionsvirksomhed indenfor vandbehandling i offentlige og private virksomheder.

Nørgaard Anlæg blev etableret i 1979 og har i dag 45 ansatte. Virksomhedens arbejder både lokalt, regionalt og nationalt, og blandt kunderne er en række af landets kommuner, forsyningsselskaber og rådgivende ingeniørfirmaer.

Respekteret

Den kommende direktør har arbejdet sammen med Nørgaard Anlæg i flere projekter og kender virksomheden.

Nørgaard Anlæg har en moderne virksomhedskultur og er meget respekteret i branchen. Sammen med det rutinerede medarbejderteam vil jeg fortsætte og udvikle vores position indenfor vores kerneområder, der blandt andet er regn- og spildevand, vej og trafik, anlægsarbejde og belægning. Jeg ser frem til at blive en del af en solid og velfunderet virksomhed med kompetente medarbejdere og et godt arbejdsmiljø, siger Bjørn Pinderup.

I takt med virksomhedens udvikling har Michael Nørgaard bevæget sig længere og længere væk fra projekterne og dermed også kunderne, men fra 1. februar får Michael Nørgaard mere tid til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, samt medarbejderne ude på pladserne.

- Omstruktureringen frigiver også ressourcer til at arbejde mere med grøn omstilling og bæredygtighed, som er et af de områder, hvor vi gerne vil gå forrest, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce