Annonce
Erhverv

Anlægsfirma opruster: Nørgaard Anlæg ansætter direktør

Bjørn Pinderup (tv.) bliver fra 1. februar 2020 ny direktør hos Nørgaard Anlæg. Ejer Michael Nørgaard forventer med ansættelsen at få mere tid til medarbejdere, kunder og projekter. Foto Kirk & Kløgt
Til februar får anlægsvirksomheden Nørgaard Anlæg en ny mand i direktørstolen, når Bjørn Pinderup begynder som ny administrerende direktør for den succesfulde virksomhed. Med ansættelsen får ejer Michael Nørgaard mere til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, og der frigives ressourcer til grøn omstilling og bæredygtighed.

Øster Vedsted: I februar 2020 sætter Bjørn Pinderup sig i direktørstolen hos Ribe-firmaet Nørgaard Anlæg. Med ansættelsen ønsker firmaet at ruste sig til fremtiden og fortsætte den stabile vækst, og samtidig giver ansættelsen mere tid hos kunderne og til projekterne for den nuværende direktør, Michael Nørgaard. - Mængden af store rammeaftaler og længevarende udbud bliver en større del af vores hverdag, og der er brug for mere know how i virksomheden for at vi fortsat kan udvikle os, siger Michael Nørgaard og forklarer, at Bjørn Pinderup har både en teknisk og en håndværksmæssig baggrund, og har mange års erfaring i at varetage disse opgaver.

- Han taler vores sprog, og jeg er sikker på, at kunderne, medarbejderne og vores virksomhed fra første dag vil nyde godt af Bjørns faglighed og professionalisme. Med Bjørn Pinderup som direktør er fundamentet skabt for vores fortsatte udvikling og konkurrencedygtighed, siger Michael Nørgaard.

Annonce

Bjørn Pinderup

Bjørn Pinderup er 53 år og bor i Esbjerg. Han kommer fra en stilling som filialchef for Xylem Water Solutions, der er en global amerikansk produktionsvirksomhed indenfor vandbehandling i offentlige og private virksomheder.

Nørgaard Anlæg blev etableret i 1979 og har i dag 45 ansatte. Virksomhedens arbejder både lokalt, regionalt og nationalt, og blandt kunderne er en række af landets kommuner, forsyningsselskaber og rådgivende ingeniørfirmaer.

Respekteret

Den kommende direktør har arbejdet sammen med Nørgaard Anlæg i flere projekter og kender virksomheden.

Nørgaard Anlæg har en moderne virksomhedskultur og er meget respekteret i branchen. Sammen med det rutinerede medarbejderteam vil jeg fortsætte og udvikle vores position indenfor vores kerneområder, der blandt andet er regn- og spildevand, vej og trafik, anlægsarbejde og belægning. Jeg ser frem til at blive en del af en solid og velfunderet virksomhed med kompetente medarbejdere og et godt arbejdsmiljø, siger Bjørn Pinderup.

I takt med virksomhedens udvikling har Michael Nørgaard bevæget sig længere og længere væk fra projekterne og dermed også kunderne, men fra 1. februar får Michael Nørgaard mere tid til projektstyring og den daglige kontakt til kunderne, samt medarbejderne ude på pladserne.

- Omstruktureringen frigiver også ressourcer til at arbejde mere med grøn omstilling og bæredygtighed, som er et af de områder, hvor vi gerne vil gå forrest, siger han.

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];