Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Creative SoundblasterX H6 overrasker positivt – ikke mindst til prisen

Creative SoundblasterX H6 imponerer med et flot design, behagelig komfort og en god lyd - ikke mindst til prisen på ca. 450 kr. Det er svært - for ikke at sige umuligt - at finde nogen, der kan konkurrere med H6 i det prisleje. Pr-foto
SoundblasterX H6 fra Creative imponerer med sin retningsbestemte surroundlyd og et væld af tilpasningsmuligheder under et pænt designet ydre. Prisen? Den er mildt sagt konkurrencedygtig.

Jeg har testet et hav af headsets, men må skam melde, at Creative ikke har været blandt de testede mærker.

Markedet for headsets er oversvømmet af andre dygtige producenter, og for mig har Creative altid været synonym med lydkort og i mindre grad højttalere og headsets. Sidstnævnte har jeg dog ikke lyttet til i mange år, og der er sket utroligt meget på markedet, siden jeg sidst havde et headset fra Creative på ørerne.

Jeg har testet SoundblasterX H6, og det er et af de bedste headsets til prisen netop nu.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

En lille eksplosion

Designmæssigt gør SoundblasterX H6 ikke nogen fortræd, men det skiller sig heller ikke voldsomt ud fra mængden. Hvad, der ved første øjekast ligner det traditionelle sorte plastic, er dog noget mere raffineret ved en nærmere inspektion.

Puderne på ørerne er foret med blødt mesh-stof med memoryfoam indeni og har sort plastic med logo indgraveret yderst. Der er en nydelig, synlig metalbøjle, som giver lidt kontrast, og den er foret på toppen med et tyndt lag mesh inderst og kunstlæder yderst. Der findes mange andre headsets på markedet, som har gjort mindre ud af designet, og det er her, H6 overrasker positivt første gang.

Den anden overraskelse er den vigtigste: SoundblasterX H6 er en lille eksplosion af detaljegrad og retningsbestemte lyde, og særligt den virtuelle 7.1 surround sound imponerede mig. Jeg har kunnet høre skuddene fyge omkring mig, helikoptere flyvende over hovedet på mig og høre fjender, før jeg kunne se dem, mens jeg har testet SounderblasterX H6.

Annonce

Tilpas til dig

Lyden i H6 er ud over at være nøjagtig retningsbestemt sprød og detaljeret, takket være 50 mm neodymium-driverne. Hvis jeg skal finde hår i suppen, måtte der gerne være mere bas og lidt mere mellemtone.

SoundblasterX H6 kan imidlertid sluttes til pc via det tilhørende mini-usb-kabel, og så er der rig mulighed for at tilpasse lydbilledet via Creatives gratis software. Du kan også indstille farven på LED-lyset i headsettet, hvis du går op i den slags.

Med SoundblasterX H6 viser Creative, at deres mange års viden og erfaring inden for lyd til gaming gør en forskel. Det er et virkelig godt headset til den vejledende pris på 80 euro, cirka 600 kroner, men Creative har sænket prisen til 60 euro, cirka 450 kroner, og så er det altså et af de bedste headsets til prisen lige nu.

Du kan bruge det til pc, Xbox One, PS4 og Nintendo Switch - samt andre lydkilder med jackstik.

Pris og tilgængelighed: SounderblasterX H6 kan købes på dk.creative.com til 60 euro.

Creative SoundblasterX H6 ligner ved første øjekast utroligt mange andre headsets. Men ved et nærmere øjekast er der blevet kælet for ydret med kunstlæder, metal og bløde memoryfoam-puder - og indmaden er der heldigvis også kælet for. Pr-foto
Med SoundblasterX H6 slår Creative fast, at de stadig er til at regne med, selvom konkurrencen er spidset til på markedet for gaming-headsets. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Kvinde blev pludseligt vækket midt om natten: Rygte om særligt indbrudstrick og mange indbrud afkræftes af politiet

Aabenraa For abonnenter

John har været firmaets mand i 56 år - det forsætter, selv om han er gået på pension

Sport

Holdlæge kvitter Esbjerg i protest mod kritiseret træner

Erhverv For abonnenter

Nichemejeri: 400 ton ost om året tager nu en bæredygtig drejning

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Nordtyskland

Prognose: I weekenden bryder trafikken sammen på motorvejene lige syd for grænsen

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

EfB

Tilbageslag inden sæsonpremieren: Hyballa må klare sig uden sin bedste angriber

Navne For abonnenter

Trods ordblindhed: 22-årige Kathrine styrer populær plakatvirksomhed

Kolding

Slagsmål mellem unge og arbejdere satte arbejde helt i stå: Nu går arbejdet med nyt atletikanlæg snart i gang igen

Annonce