Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Terminator: Dark Fate er en action-fest på UHD

Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger er begge tilbage, igen, i Terminator: Dark Fate. De spiller over for Mackenzie Davis, Natalia Reyes og Gabriel Luna, hvor særligt Davis skal fremhæves for en stærk præstation. Desværre skinner Reyes ikke igennem på samme måde som Edward Furlong gjorde som John Connor i Terminator 2. Pr-foto
Annonce

Den sjette Terminator-film, Dark Fate, er en af seriens bedste - selvfølgelig med behørig afstand op til de originale to. De første to Terminator-film betragter jeg som klassikere, men indtil Dark Fate har opfølgerne altså skuffet fælt. Dark Fate er den bedste siden 1984, og action-sekvenserne de bedste i hele serien. Der er smæk på fra start til slut, og det er virkelig imponerende lavet.

Dark Fate er en helt oplagt film at nyde på UHD, hvor de hæsblæsende action-sekvenser kommer til sin ret; de står knivskarpt med masser af detaljer og en flot farvegengivelse. Dark Fate er også en meget mørk film til tider, og her kan UHD-udgivelsen prale af flot detaljegengivelse, bl.a. i den mørke mexicanske ørken. Dolby Atmos-soundtracket er noget af det bedste, jeg har hørt på UHD. Musikken nikker til det oprindelige soundtrack, som det skal, og i de vilde actionsekvenser, hvor der sker ufattelig meget samtidig, kommer de retningsbestemte lyde til deres ret i Atmos-soundtracket. Dark Fate er sådan en skive, man smider i hjemmebiografen, når der skal prales med lyden.

Blu-ray-skiven byder på en række features om Terminator-seriens historie, de imponerende CGI-effekter, og hvordan de endnu mere imponerende actionsekvenser er blevet til. Det er guf for fans og filmnørder i øvrigt.

Terminator: Dark Fate er ude 19. marts på UHD, blu-ray og dvd.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Terminator: Dark Fate er anmeldt på UHD, men er også ude på blu-ray og dvd. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce