Annonce
Kolding

Anmelderrost hovednavn gæster gratis festival i Kolding

Hans Philip er hovednavn på den gratis endagsfestival Kontur, hvor også Alexander Oscar og Hedegaard optræder. PR-foto
Anmelderroste Hans Philip, der blandt andet er kendt fra duoen Ukendt Kunstner, spiller gratis koncert i Kolding i forbindelse med festivalen Kontur i begyndelsen af september.

Kolding: Det er et scenevant hovednavn, som gæster studiestart-festivalen Kontur 6. september. Som tidligere frontmand i duoen Ukendt Kunstner har Hans Philip nemlig de seneste år spillet koncerter på alt fra Smukfest til Roskilde Festival og Grøn Koncert, ligesom duoen har vundet priser ved både P3 Guld og Danish Music Awards.

Hans Philip udgav i foråret sin solo-debut Forevigt, som har høstet flotte anmeldelser, blandt andet fem hjerter i Politiken, fem stjerner i Soundvenue og seks stjerner i GAFFA, og på blot en uge blev albummet streamet tre millioner gange.

Det er ikke kun Koldings studerende, der er så heldige at kunne opleve Hans Philip den 6. september, da festivalen er åben for alle. Udover koncerter byder festivalen også på streetfood, aktiviteter og hyggelige loungeområder. Ligesom sidste år bliver festivalen afholdt på campuspladsen foran Syddansk Universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];