Annonce
MAD OG DRIKKE

Anne Hjernøes sommeropskrift: Knurhaner med smørsauce


Annonce

Til fire personer

Det skal du bruge:

600 g knurhanefileter

3 spsk. smør

1 god slat ekstra jomfruolivenolie

Flagesalt og friskkværnet sort peber

750 g nye kartofler eller aspargeskartofler

200 g smør

1 glas tyttebærsyltetøj

Eventuelt spinat

Sådan gør du:

Drys med salt og peber og steg fisken gylden og sprød på en pande i en blanding af olie og smør.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, og pil dem om nødvendigt. Smelt smørret i en lille kasserolle.

Server de stegte knurhaner med smørsauce, kogte kartofler og tyttebærsyltetøj. Giv gerne en håndfuld frisk eller sauteret spinat som tilbehør.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce