Annonce
Sønderborg

Annette Krog læser til serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg

Annette Krog har kastet sig over en uddannelse som serviceøkonom hos EASV med fokus på turisme. Hun har fået interessen for turisme via et feriejob hos oplevelsesparken Universe, og har været i praktik hos Destination Sønderjyllands, hvor hun håber at få arbejde. Foto: EASV

Sønderborg: Hos Erhvervsakademi Sydvest (EASV) har 51-årige Annette Krog - tidligere selvstændig frugt- og bæravler i 16 år - indledt en uddannelse som serviceøkonom med turisme som specialefag. Annette Krog har nemlig brugt et sabbatår som rundviser i oplevelsesparken Univers Science Park, og her har hun fået smag for turisme.

Når Annette Krog har færdiggjort serviceøkonom-uddannelsen, drømmer hun om fortsat at kunne arbejde med turismeudvikling i Sønderjylland. Den drøm ser så småt ud til at gå i opfyldelse. Efter praktikken startede hun i en midlertidig stilling hos sin praktikvirksomhed Destination Sønderjylland, hvor hun bl.a. har ansvaret for projektet "Sønderjylland klar til Touren".

- Jeg håber, stillingen kan føre til en fast stilling på sigt, men uanset hvad fremtiden bringer, ved jeg, at turisme nok skal komme til at fylde i en eller anden grad i mit arbejdsliv. Jeg har ikke helt kunnet slippe jobbet hos Universe Science Park. Derfor har jeg i denne sæson vagter som Supervisor i parken ved siden af min stilling hos Destination Sønderjylland og mit studie, som jeg færdiggør til sommer, siger Annette Krog i en pressemeddelelse fra Erhvervsakademi SydVest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce