Annonce
Vejen

Anni Grimm: - Fræhr har vist politisk tæft

Anni Grimm, medlem af Vejen Byråd. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Vejen Kommune: - Jeg forstår Egon Fræhrs beslutning om ikke at ville genopstille til borgmesterposten. Af flere grunde.

Sådan lyder det i en kommentar fra løsgængeren Anni Grimm, efter at Egon Fræhr har meldt ud, at han ikke genopstiller ved næste kommunalvalg.

- Egon Fræhr har med stor dygtighed og politisk tæft været Vejen Kommunes førstemand i en meget lang årrække. Det slider, hvilket den seneste periode nok er et tydeligt eksempel på. Det er samtidig klogt at stoppe med udsigten til et måske usikkert valgresultat for V ved det kommende valg. Alderen har måske også en betydning - i hvert fald hvis der er ønske om at beskæftige sig med andre og mere personligt givende opgaver.

- Jeg har haft et godt og positivt samarbejde med Egon Fræhr i mine snart 12 år i byrådet. Et samarbejde præget af ordentlighed - også når der har været uenighed, hvilket naturligvis ikke kan undgås. Egon Fræhr har til fulde og med stor flid ydet borgmesterposten retfærdighed. Jeg ønsker ham alt det bedste i kommende nye omgivelser udenfor rådhuset.


Nu har startskuddet lydt til “de lange knives nat”, hvor nye wannabe-borgmesterspirer står på lur.

Anni Grimm, medlem af Vejen Byråd


Anni Grimm føjer til: - Nu har startskuddet lydt til “de lange knives nat”, hvor nye wannabe-borgmesterspirer står på lur. Vi går en spændende tid i møde på den politiske arena, men det er svært at få øje på en oplagt kandidat - uanset partifarve! Måske ikke så uklogt at se sig om efter et klogt og dygtigt menneske - udenfor de gængse rækker...

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce